Οι Sneaker lovers έχουν μια γιορτή αφιερωμένη στη sneaker κουλτούρα, που προωθεί και ενώνει τις sneaker, fashion και lifestyle σκηνές. Το OVERHYPE Sneaker Convention επιστρέφει στον υπέροχο ιστορικό χώρο του Ζαππείου, στο κέντρο της Αθήνας σε ένα 2ήμερο event στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου.Sneaker loversΤο μεγαλύτερο meet up της sneaker κοινότητας, φιλοξενεί pop ups κορυφαίων καταστημάτων, τα δημοφιλέστερα brands, επιλεγμένους sellers σπάνιων sneakers & streetwear items.

Πλαισιωμένο με μόδα, μουσική, τέχνη και sports, δημιουργεί ένα “εκρηκτικό” μείγμα για την αγορά, πώληση κι ανταλλαγή exclusive items από συλλέκτες, καταστήματα, sneaker & clothing brands. Επισκεφτείτε την πιο trusted voice για την αγορά sneaker accessories, customisation paints, collectibles & more! Η επίσκεψή σας μπορεί να γίνει ακόμα πιο fun, απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες κορυφαίου barber shop και nail artist!

Καλούμε όλους τους sneaker lovers να γιορτάσουν το πάθος τους! Ανακαλύψτε ζευγάρια που δεν γνωρίζατε ότι υπάρχουν ή εκείνο το outfit που “έριξε” το instagram, βρείτε items που τόσο καιρό δεν προλάβατε να αγοράσετε…διαπραγματευτείτε για την τιμή τους και αποκαλύψτε τον/την sneakerhead που κρύβατε! Ή απλά ελάτε να γνωρίσετε από κοντά ποιο είναι το sneaker game για οποίο γίνεται τόσος ντόρος!Sneaker loversΣτο OVERHYPE Sneaker Convention δίνουν ραντεβού όλες οι ηλικίες από όλη την Ελλάδα για να γιορτάσουν το πάθος τους για την μεγάλη ιστορία, το παρόν και το μέλλον των sneakers.

Το πάθος μας για τη sneaker κουλτούρα είναι ο λόγος της ύπαρξης του  OVERHYPEgr  και κατ’ επέκταση της δημιουργίας ενός θεσμού που την γιορτάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!


Πληροφορίες:

Τοποθεσία: Ζάππειο
Ημερομηνίες:
3 & 4 Σεπτεμβρίου / Ωράριο: 03/08 Σάββατο 12:00 – 20:00 και 04/08 Κυριακή 11:00 – 18:00
Τιμές εισιτηρίων:
5€ (κανονικό), 15€ VIP (2-day ticket)
Εισιτήρια: viva.gr & overhypesneakerconvention.gr

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την ετήσια γιορτή των Sneaker lovers (συμμετέχοντες, brands, τα επιλεγμένα καταστήματα και υπηρεσίες) και μάθετε περισσότερα στο site της διοργάνωσης  overhypesneakerconvention.gr ή ακολουθείστε τους στο Instagram.