Samsung Galaxy SmartTag2: Σου βρίσκει ό,τι κι αν χάσεις

10/10/2023
Το νέο Samsung Galaxy SmartTag2 βοηθά τους χρήστες να εντοπίζουν τα πολύτιμα αντικείμενά τους.

Με την αναβαθμισμένη, σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, ετην υχρηστία του, και τον σχεδιασμό του, το SmartTag2 προσφέρει μεγαλύτερη ηρεμία για τους χρήστες.

Το Galaxy SmartTag2 έρχεται με αναβαθμίσεις στη σειρά Galaxy SmartTag, που επιτρέπουν νέους και βελτιωμένους τρόπους παρακολούθησης των πολύτιμων αντικειμένων των χρηστών. Με τις βελτιώσεις σε σχεδιασμό και χρηστικότητα, δημιουργούνται ακόμα περισσότερες ευκαιρίες χρήσης της συσκευής.

Ο Jaeyeon Jung, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του SmartThings στο Device Platform Center της Samsung Electronics, δήλωσε σχετικά:

«Αναζητούμε διαρκώς τρόπους για να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων πιο εύκολη μέσω των πρωτοποριακών λύσεων του Samsung Galaxy. Με το Galaxy SmartTag2, θέσαμε ως στόχο να διασφαλίσουμε ότι οι χρήστες του Samsung Galaxy θα μπορούν να βρίσκουν τα αντικείμενά τους με εύκολο και διαισθητικό τρόπο. Με βελτιωμένη εμπειρία εύρεσης και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το Galaxy SmartTag2 θα προσφέρει στους χρήστες μεγαλύτερη ηρεμία, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και σε περισσότερες καταστάσεις».

Η λειτουργία Lost Mode του Galaxy SmartTag2 επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο SmartTag μέσω απλού μηνύματος. Στη συνέχεια, όποιος βρει το αντικείμενο με το Galaxy SmartTag2 μπορεί να χρησιμοποιήσει το συμβατό smartphone του για να σαρώσει το SmartTag2 και να δει το μήνυμα με τα στοιχεία επικοινωνίας του ιδιοκτήτη. Αυτό σημαίνει ότι εάν το Galaxy SmartTag 2 τοποθετηθεί στο κολάρο ενός κατοικιδίου, θα μπορούσε να αποτελέσει την κατάλληλη λύση, ώστε το κατοικίδιο να έχει πάντα το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη πάνω του. Το Lost Mode λειτουργεί με οποιοδήποτε smartphone που διαθέτει αισθητήρα NFC και πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο.

Το Galaxy SmartTag2 παρέχει, πλέον, μια βελτιωμένη λειτουργία προβολής πυξίδας, αναβαθμίζοντας την εμπειρία του χρήστη με βέλη που δείχνουν την κατεύθυνση και την απόσταση του Galaxy SmartTag2 από εκείνον. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε οποιοδήποτε Galaxy smartphone με υποστήριξη UWB, όπως το Samsung Galaxy S23 Ultra.

Επιπλέον, η εφαρμογή SmartThings Find έχει αναβαθμιστεί με νέα καταχωρημένα Galaxy SmartTags που εγκαθιστούν, πλέον, μια συντόμευση της εφαρμογής στο smartphone του χρήστη, επιτρέποντάς του να την εκκινεί πιο γρήγορα. Η εφαρμογή διαθέτει, επίσης, προβολή χάρτη σε πλήρη οθόνη και διαισθητικό περιβάλλον εργασίας, γεγονός που κάνει την εμπειρία του χρήστη ακόμα πιο απρόσκοπτη.

Τέλος, όταν οι χρήστες αλλάξουν Galaxy smartphone, το SmartTag2 συγχρονίζεται αυτόματα με τη νέα συσκευή, μέσω του Samsung λογαριασμού του χρήστη.

Οι χρήστες μπορούν, πλέον, να απολαμβάνουν το Galaxy SmartTag2 για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μέσω της νέας λειτουργίας εξοικονόμησης ενέργειας, η οποία είναι διαθέσιμη παράλληλα με τη βελτιωμένη κανονική λειτουργία. Για τους χρήστες που βασίζονται στο SmartTag για τη συνεχή παρακολούθηση των πραγμάτων τους, η Λειτουργία Εξοικονόμησης Ενέργειας είναι η κατάλληλη επιλογή για να διατηρήσουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, διασφαλίζοντας, παράλληλα, ότι μπορούν να παρακολουθούν πού βρίσκονται τα πράγματά τους. Με τη Λειτουργία Εξοικονόμησης Ενέργειας, η μπαταρία του Galaxy SmartTag2 διαρκεί πλέον έως και για 700 ημέρες, δηλαδή περισσότερο από το διπλάσιο χρόνο από τα προηγούμενα μοντέλα Galaxy SmartTag. Ακόμα και σε κανονική λειτουργία, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας επεκτείνεται στις 500 ημέρες.

Το νέο συμπαγές μέγεθος του Galaxy SmartTag2 και ο κυκλικός σχεδιασμός του έχουν ως στόχο την ευκολία χρήσης του SmartTag2. Ο μεγάλος μεταλλικός βρόγχος ενισχύει την ανθεκτικότητα του προϊόντος, χρησιμοποιώντας μέταλλο στο εσωτερικό του δακτυλίου για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, που μπορεί να υποστηρίξει αξεσουάρ όπως clips και μπρελόκ. Αυτά τα αξεσουάρ μπορούν, επίσης, να συνδεθούν σε τσάντες και αποσκευές.

Η ανθεκτικότητα του, έχει επίσης αναβαθμιστεί με την πιστοποίηση IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τα πράγματά τους σε ακόμη πιο δύσκολα περιβάλλοντα, όπως για παράδειγμα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων ζώων δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την φθορά της συσκευής από τα μπολ νερού των ζώων τους ή τις βόλτες τους.

Το Galaxy SmartTag2 υποστηρίζει, επίσης, μια νέα λειτουργία περιπάτου για κατοικίδια, διευκολύνοντας τους χρήστες να καταγράφουν τις βόλτες με τους τετράποδους φίλους τους.

Άνεση και ηρεμία σε νέα συσκευασία

Η Samsung παραμένει προσηλωμένη στη διασφάλιση της ιδιωτικής ζωής των χρηστών του οικοσυστήματος Samsung Galaxy, καθώς η τοποθεσία της συσκευής διατίθεται μόνο με την άδεια του χρήστη. Το SmartThings Find κρυπτογραφεί επίσης, τα δεδομένα του χρήστη και υποστηρίζεται από το Samsung Knox για επιπρόσθετα επίπεδα ασφαλείας. Επιπλέον, η απενεργοποίηση της λειτουργίας Lost Mode αποκρύπτει αμέσως τα στοιχεία επικοινωνίας των ιδιοκτητών και σβήνει το μήνυμα που έστειλε ο χρήστης από τη συσκευή.

Το Galaxy SmartTag2 συνεργάζεται άψογα με το SmartThings Station, το οποίο είναι ενσωματωμένο με το SmartThings Find, και αποτελεί μια μορφή σαρωτή των συσκευών που βρίσκονται πάντα στο σπίτι, βοηθώντας τους χρήστες να παρακολουθούν τα πολύτιμα αντικείμενά τους στα οποία έχουν συνδέσει ένα SmartTag. Το SmartThings Station θα ειδοποιεί τους χρήστες για τη θέση του αντικειμένου με το SmartTag, είτε αυτό είναι κάποιο προσωπικό αντικείμενο, όπως τηλεχειριστήριο τηλεόρασης, πορτοφόλι ή κλειδί, είτε καταχωρημένες συσκευές, όπως συμβατά smartphones, tablets, ρολόγια και ακουστικά. Οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων ζώων θα λαμβάνουν, επίσης, ειδοποίηση, εάν το κατοικίδιο απομακρυνθεί πολύ από το SmartThings Station, διασφαλίζοντας πως παραμένει κοντά στο σπίτι.
Δες και αυτό!