“Να φύγετε, γιατί ως γκέι θα είστε οι πρώτοι που θα μολυνθείτε απ΄τον κορονοϊό”

0
34

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ο 33χρονος David, που ζει με τον σύντροφό του σε ένα διαμέρισμα στη Μασσαλία, όταν διάβασε ένα γράμμα που βρήκε στην πόρτα του σπιτιού του.

Όπως και σε ολόκληρη τη Γαλλία, η Μασσαλία ζει σε συνθήκες καραντίνας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το TÊTU, ο σύντροφος του David βρήκε το γράμμα, όταν άνοιξε την εξώπορτα του διαμερίσματος.

Μαζί με τον David άρχισαν να το διαβάζουν, θέλοντας να καταλάβουν ποιος είναι ο αποστολέας του.

“Πρέπει να φύγετε απ΄το διαμέρισμα, γιατί γνωρίζουμε ότι εσείς οι ομοφυλόφιλοι είστε οι πρώτοι που θα μολυνθείτε από τον COVID-19“, έγραψε χαρακτηριστικά.

Αναγνωρίζοντας τον γραφικό χαρακτήρα το ζευγάρι πιστεύει πως ο αποστολέας είναι ένας συγκεκριμένος γείτονας, που στο παρελθόν έχει κάνει “αντίστοιχα παράπονα” για ένα ζευγάρι Μουσουλμάνων.

“Νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος χωρίς νοημοσύνη και εκπαίδευση. Νομίζω ότι αυτό το πρόσωπο είναι σίγουρα θρησκευόμενο και ότι δυστυχώς πιστεύει αυτά που λέει”, δήλωσε ο David στο TÊTU.

“Για να γράφεις τέτοιες βλακείες, πρέπει να τις πιστεύεις”, πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι δεν έχει καμία απτή απόδειξη της ταυτότητας του επομένως δεν μπορεί να του μιλήσει.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!