“Εχουμε αποδυτήρια που δέχονται τα πάντα”

186

Δύο παίκτες της Λέστερ τόνισαν ότι τα αποδυτήρια θα υποδέχονταν με τον καλύτερο τρόπο όποιον ποδοσφαιριστή δήλωνε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Οι Μπεν Τσίλντγουελ και Τζέιμς Μάντισον συναντήθηκαν με μέλη του γκρουπ οπαδών της Λέστερ LGBT με σκοπό να προωθήσουν μια καμπάνια κατά οποιασδήποτε διάκρισης.

Και σε αυτό το πλαίσιο, όπως τόνισαν στις δηλώσεις τους οι δύο παίκτες, στα αποδυτήρια της ομάδας είναι καλοδεχούμενος οποιοδήποτε ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις του, σεξουαλικές ή μη.

«Αν δεις πριν 30 χρόνια, τα αποδυτήρια ήταν πολύ πιο σκληρά. Τώρα είναι εντελώς ανοιχτά σε όλα. Εχουμε διαφορετικές εθνικότητες, διαφορετικές θρησκείες, διαφορετικές φυλές. Ολοι είναι τόσο ενωμένοι στη Λέστερ και ξέρω ότι το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα κλαμπ. Αν υπάρχει ή υπάρξει κάποιος που θέλει να πει ανοιχτά ότι είναι gay δε θα υπάρξει απολύτως κανένα πρόβλημα», είπε ο Τσίλντγουελ, για να προσθέσει ο Μάντισον…

«Εχουμε αποδυτήρια που δέχονται τα πάντα και νομίζω πως τίποτα δε θα άλλαζε αν κάποιος συμπαίκτης μας έλεγε ότι είναι gay. Ετσι είναι τα πράγματα με εμάς και ελπίζω με όλους».