Ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες», έκανε πρεμιέρα χθες στον ANT1, με ένα γκέι φιλί να εμφανίζεται στις οθόνες μας από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.
Στο χθεσινό επεισόδιο, είδαμε τον Γιώργο Ζυγούρη να αναλαμβάνει τον ρόλο του Οδυσσέα, αντικαθιστώντας τον Πάνο Νάτση, που δυστυχώς έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.
Πλάι στον «Οδυσσέα» επέστρεψαν και οι υπόλοιποι αγαπημένοι χαρακτήρες της σειράς, όπως ο πατέρας του, Λευτέρης, η θεία Σταματίνα και η κολλητή του, Χρύσα, μεταξύ άλλων.
Στο πρώτο επεισόδιο παρακολουθούμε τον Οδυσσέα να προσπαθεί να βρει μια ισορροπία ανάμεσα στο παρελθόν, την οικογένειά του και τις προσωπικές του σχέσεις. Ένα αμήχανο πρώτο ραντεβού, ένα ακόμα πιο αμήχανο κόκκινο εσώρουχο και μια απρόσμενη επίσκεψη από τη θεία Σταματίνα ήρθαν για να φέρουν τα πάνω κάτω.

Από τις πρώτες κιόλας σκηνές, έγινε κατανοητό ότι η σειρά πρόκειται να απεικονίσει αναπολογητικά και με πολύ όμορφο τρόπο τη ΛΟΑΤΚΙ+ οικειότητα, δείχνοντας το φιλί μεταξύ του Οδυσσέα και του (σπηλαιολόγου) Αντώνη, τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Σαββίδης. Βέβαια, η συγκεκριμένη «σχέση» δεν είναι τελικά ο έρωτας που θα χτυπήσει την πόρτα του Οδυσσέα.

Ο κόσμος στο X επαίνεσε τη σειρά για τον τρόπο που προβάλλει τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, τις οικογενειακές σχέσεις και φυσικά για το απίστευτο χιούμορ της.
«Πόσο μου είχαν λείψει οι Σέρρες! Επιτέλους μια σύγχρονη σειρά όαση στην ελληνική τηλεόραση. Τρυφερή και ανθρώπινη. Η γνωστή υπέροχη γραφή του Καπουτζίδη», έγραψε ένα άτομο στο X.
Ένα άλλο πρόσθεσε: «Η ελληνική τηλεόραση αλλάζει. 2003- Κλείσε τα μάτια: Γκει φιλί που ξεσηκώνει αντιδράσεις και το ΕΣΡ επιβάλει πρόστιμο 100.000 ευρώ. 2025- Σέρρες: Γκει φιλί που προβάλλεται στην prime time και θεωρείται απολύτως φυσιολογικό».
Άλλα άτομα έγραψαν ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης με τη σειρά του τα έκανε να θέλουν να επισκεφτούν τις Σέρρες.
«Έχω καταγωγή από Σέρρες και δεν έχω πατήσει το πόδι μου ως τώρα για πάρα πολλούς λόγους. Α ρε Καπουτζίδη εξαιτίας σου θα την οργώσω την πόλη!», σχολίασε συγκεκριμένα ένα άτομο, με ένα άλλο να προσθέτει: «Όταν δεν έχεις πάει στις Σέρρες και μετά από αυτή τη σειρά θέλεις».