Ένα πράγμα είναι σίγουρο, η καραντίνα είναι δύσκολη. Πέρα από τις κοινωνικοπολιτικοοικονομικές επιπτώσεις (νομίζω καταλάβατε τι θέλω να πω), η περίοδος της καραντίνας είναι αρκετά δύσκολη για άτομα που μένουν μόνα τους ή δε μένουν μαζί με κάποιο/α σύντροφο/ους.

Ναι, υπάρχει κάποια στιγμή που σε αρκετά άτομα οι καύλες χτυπάνε κόκκινο, και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Κομμένοι οι fuckbuddies, κομμένο το σεξ μέσα από εφαρμογές, η σχέση βρίσκεται στο πατρικό της, και εσύ έχεις πάρει μια γαβάθα ποκ κορν και βλέπεις Netflix όλη μέρα. Ναι, έχεις κλειστεί στο σπίτι, ωστόσο, δεν πάει να πει αυτό, και το τέλος της σεξουαλικής σου ζωής. Δες, τι μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις την κατάστασή σου σε μια τέτοια περίπτωση.

Πάρε ένα Sex Toy

Σε περίπτωση που δεν έχεις κάποιο Sex Toy, αγόρασε ένα. Σε περίπτωση τώρα, που έχεις διάφορα, δοκίμασε ένα καινούργιο. Παίξε με τον/την εαυτό/η σου. Δοκίμασε πράγματα που πάντα ήθελες να δοκιμάσεις και απόλαυσε την ηδονή που μπορεί να σου προσφέρει.


Κάνε Sexting

Why We Love Sexting | EDDAZ

Βρες άτομα που είναι το ίδιο καυλωμένα με εσένα και ξεκινήστε sexting. Πού θα τα βρεις; Άνοιξε μια dating εφαρμογή, μίλησε με κάποιο/α fuckbuddy σου, ανέβασε μια thot φωτογραφία και απλά μιλά με ανθρώπους, που αντιδρούν σ’ αυτό (κάποια άτομα από αυτά πίστεψέ με μπορεί να είναι το ίδιο καυλωμένα με εσένα). Προς θεού! Όσες καύλες και να έχεις μην στείλεις σε πρώην σου. Κρατήσου!


Κάνε Cyber

Πρώτο ραντεβού: Πρέπει να τον αφήσεις να πληρώσει; - Έρωτας και Σχέσεις - Athens magazine

Καμιά φορά μπορεί το sexting να οδηγήσει σε cyber. Αν δεν έχεις κάποιο άτομο και θες να το δοκιμάσεις, υπάρχουν διάφορα site που ανοίγεις κάμερα και μιλάς ανώνυμα με άτομα εξίσου καυλωμένα με εσένα. Ελπίζω μόνο να έχεις καλή σύνδεση με το ίντερνετ, γιατί αλλιώς το cyber μπορεί να γίνει πονοκέφαλος.


Κατανάλωσε πορνό

Παλιό, κλασσικό, διαχρονικό πορνό. Οι επιλογές σου είναι ατελείωτες με τη βοήθεια του διαδικτύου. Βάλε μια ωραία τσόντα και κάτσε να απολαύσεις τον/την εαυτό/η σου. Αν μπορείς και θέλεις, στήριξε κάποιον σεξεργάτη ή σεξεργάτρια, που έχει Onlyfans, ή άλλου τύπου παρόμοια σελίδα.


Άνοιξε ένα τσοντοaccount

Break Out Your Piggy Bank: Shea Couleé Is Launching an OnlyFans | NewNowNext

Οκ, ξέρω ότι αυτό για πολλούς λόγους μπορεί να είναι δύσκολο για αρκετά άτομα. Αν όμως αισθάνεσαι τολμηρός/η και σκέφτεσαι να το δοκιμάσεις, κάντο. Άνοιξε έναν λογαριασμό στο Twitter ή στο Onlyfans. Να θυμάσαι, εσύ βάζεις τα όρια στο τι θες να ανεβάσεις. Ανέβασε μόνο πράγματα που εσύ αισθάνεσαι άνετα με αυτά.


Διάβασε ένα αισθησιακό βιβλίο

Η λογοτεχνία έρχεται να ικανοποιήσει και σας τους βιβλιοφάγους, που θα διαβάζεται βιβλία μέσα στην καραντίνα. Άσε λίγο στην άκρη το τελευταίο βιβλίο της Ακρίτα που πήρες. Άσε και τα Harry Potter, τα έχεις διαβάσει 500 φορές και μετά τις δηλώσεις της J.K.Rowling θα τα διαβάσεις και θα σε πιάσει περισσότερο η κατάθλιψη σου. Παρήγγειλε ένα πιο αισθησιακό βιβλίο ρε παιδί μου. Μπορεί να σε εκπλήξει και εσένα πόσο ένα καλό αισθησιακό βιβλίο μπορεί να ικανοποιήσει τις ορμές σου.