Περάσαμε μια νύχτα με τους υποψήφιους για τη Eurovision

ΦΩΤΟ: OIKOTIMES.COM
ΦΩΤΟ: OIKOTIMES.COM
ΦΩΤΟ: OIKOTIMES.COM

ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ – Οχι, δεν είναι αυτο που νομίζετε! Πήγαμε απλά στο Shamone και με τη φιλοξενία του fan club της Eurovision στην Ελλάδα, OGAE Greece, γνωρίσαμε ακόμα καλύτερα και πολύ πιο χαλαρά τους πέντε υποψήφιους για την Ελληνική επιλογή της Eurovision… (κάντους 4 γιατί η Μαρία Έλενα Κυριάκου έλλειπε στην Κύπρο).

Media / press και fans του διαγωνισμού, μαζεύτηκαν από νωρίς στο Shamone για να δηλώσουν έμπρακτα τη στήριξή τους και στους τέσσερις καλλιτέχνες, μοιράζοντας αγκαλιές και βγάζοντας φωτογραφίες όλο το βράδυ.

Εκεί και εμείς φυσικά (λες και λείπει ο Μάης απ’ τη Σαρακοστή) και ήπιαμε ένα κρασάκι μαζί τους. Μετά από όλη αυτή τη βραδιά έχω να βγάλω μερικά συμπεράσματα: αφενώς (και παρά την πρώτη μου γνωριμία μαζί τους την Πέμπτη στο Ραδιομέγαρο της ΝΕΡΙΤ) είδα 4 ανθρώπινες υπάρξεις, μίλησα μαζί τους για πολύ καθημερινά και προσωπικά προβλήματα και πτυχές της ζωής τους και αφετέρου συμφώνησα πλήρως με τον Πρόεδρο του fan club (Αντώνη Καρατζίκο) στο ότι, παρά τις δημοσκοπήσεις, το αποτέλεσμα της Τετάρτης θα είναι έκπληξη!

Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν την Τετάρτη στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ Music Hall για να δείτε τη βραδιά της επιλογής μας για το τραγούδι που θα στείλει η Ελλάδα στη Βιέννη τον ερχόμενο Μάη. Προλαβαίνετε να κερδίσετε προσκλήσεις μέχρι αύριο, ειδάλλως μπορείτε να αγοράσετε εισιτήριο μόνο με 5 Ευρώ καθώς όλα τα έσοδα προορίζονται αυστηρά για φιλανθρωπικό σκοπό!

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.
Δες και αυτό!