Παραμονή Πρωτοχρονιάς οι πρώτοι gay γάμοι στη Σκωτία

13/10/2014

Campaign for same sex marriageΣτις 16 Δεκεμβρίου πρόκειται να τεθεί σε ισχύ η νομοθετική πράξη στη Σκωτία που αναγνωρίζει το σύμφωνο συμβίωσης και το γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών.

Αυτό σημαίνει ότι οι πρώτοι gay γάμοι θα μπορούν να πραγματοποιούνται από τις 31 Δεκεμβρίου.

Η εν λόγω πράξη αγγίζει και τα τρανσφυλικά ζευγάρια τα οποία δεν θα χρειάζεται πλεόν να πάρουν διαζύγιο για να μπορέσουν να προχωρήσουν εκ νέου στη διαδικασία του γάμου.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!