Π Φιλιππίδης: “Με τη νέα σειρά θα κλάψετε κυριολεκτικά από τα γέλια”

22/09/2015

newego_LARGE_t_248161_106686931_type12713Ο Πέτρος Φιλιππίδης κι ο Γιάννης Μπέζος συμπρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του Alpha «Μη με σκας», στην οποία θα υποδυθούν το γκέι ζευγάρι.

Ο Φιλιππίδης μίλησε στην εφημερίδα “Real” για τη συμετοχή του στη σειρά.

«Γυρίζω στην τηλεόραση με παρτενέρ τον κουμπάρο και φίλο μου Γιάννη Μπέζο, για να υποδυθούμε ένα γκέι ζευγάρι, σε σενάριο των Βασίλη Ρίσβα – Δήμητρας Σακαλή και τηλεσκηνοθεσία Κώστα Βαρελίδη. Έχουμε βρεθεί σε άλλες σειρές, με μένα να κάνω γκεστ σε σειρές του Γιάννη, αλλά είναι η πρώτη φορά που θα παίζουμε μαζί σε ένα σίριαλ κι αυτό μας γεμίζει με μεγάλη χαρά.

Εγώ θα κάνω έναν εκδότη και εκείνος έναν πρώην πιλότο που έγραψε ένα βιβλίο, το οποίο μας έφερε να είμαστε μαζί τριάντα χρόνια. Ζούνε μαζί, αγαπιούνται, αλλά και «σκοτώνονται» με γλυκό και σπαρταριστό τρόπο. Οι δυο τους έχουν μία οικονόμο (Μαρία Αντουινάκη), η οποία ενώ δουλεύει για αυτούς δεν θέλει να παραδεχτεί ότι εργάζεται για ένα γκέι ζευγάρι και κάνει ότι το αγνοεί.

Πατέρας του ήρωα που παίζω εγώ είναι ένας απίστευτος γυναικάς (Ηλίας Λογοθέτης) που δεν γνωρίζει την αλήθεια για τη σεξουαλική ζωή του γιου του, ενώ στο μενού υπάρχει και ο ωραίος γιος της οικονόμου που… βάζει φωτιά στο ζευγάρι (Δημήτρης Μοθωναίος), αλλά και η ξαδέλφη μου (Γιάννα Παπαγεωργίου) που θέλει να κάνει παιδί, όπως και ένα ζευγάρι που ζει δίπλα μας (Χρήστος Σπανός – Κατερίνα Μισιχρόνη). Θα κλάψετε από τα γέλια κυριολεκτικά! Το ραντεβού δίνεται τον Οκτώβρη στον Alpha».

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!