Ομοφοβικός επιτέθηκε σε gay ζευγάρι και έφαγε της χρονιάς του

05/08/2015

n-GAY-large570Θέλησε να τους δείρει μόνο και επειδή ήταν gay…αλλά το μετάνιωσε.

Όπως μεταδίδει η Independent, ο Larry Lennox-Choate και ο σύζυγός του Daniel Lennox-Choate, είναι και οι δύο απόφοιτοι της στρατιωτικής ακαδημίας του West Point. Καθώς ψώνιζαν στο Μανχάταν την Κυριακή ένας άγνωστος άνδρας τους επιτέθηκε λεκτικά λέγοντας ένα σωρό «αισχρολογίες» και έριξε μια γροθιά στον Daniel.

Ωστόσο, ο δράστης έφαγε της χρονιάς του καθώς οι δύο άνδρες γνωρίζουν καλά από θέματα πυγμαχίας.

Όπως ανέφερε στο facebook ο Larry, εκτός από ένα χτύπημα στα χείλη και ένα χτυπημένο βραχίονα είναι μια χαρά.

«Αρνούμαστε να είμαστε θύματα και είμαστε ευγνώμονες που μπορούμε να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας, ωστόσο ξαφνιαστήκαμε από το γεγονός ότι κάποιοι ηλίθιοι σαν αυτόν τύπο μπορεί να μην πέσουν πάνω σε δύο άνδρες που γνωρίζουν πυγμαχία την επόμενη φορά», ανέφερε ο Larry.

O Larry και ο Daniel γνωρίστηκαν στην στρατιωτική ακαδημία του West Point, από το οποίο ο Larry αποφοίτησε το 2005 και ο Daniel δύο χρόνια μετά!

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!