Ομοφοβικό ομοίωμα του Στέφανου Κασσελάκη σε καρναβάλι της Κέρκυρας

11/03/2024
από
Σε μια έντονη ομοφοβική κίνηση προχώρησε καρναβάλι της Κέρκυρας, αφού έκαψε ομοίωμα του Στέφανου Κασσελάκη, ντυμένο με «γυναικεία» ρούχα.

Συγκεκριμένα, το καρναβάλι πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Μαρτίου στα Μωραΐτικα της Κέρκυρας, με συνθήματα όπως το «Εμείς καίμε Κασσελάκη». Το ομοφοβικό ομοίωμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποτέλεσε τον  Καρνάβαλο του φετινού καρναβαλιού, με στόχο, από ό,τι φαίνεται, τον χλευασμό της σεξουαλικής του ταυτότητας.

Το ομοίωμα περιλάμβανε μια φωτογραφία του ίδιου στη θέση του προσώπου, με έντονα βαμμένα χείλια,  ροζ μακριά περούκα, γυναικείο εσώρουχο και ανοικτά πόδια. Το ομοφοβικό ομοίωμα πλαισίωσε πλήθος κόσμου, που φαίνεται να μην αντέδρασε με το μισαλλόδοξο μήνυμα του φετινού καρναβαλιού.

Σύμφωνα με το Corfupress, απογοητευτικό είναι και το γεγονός ότι μεταξύ των διοργανωτών της εκδήλωσης είναι και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων αλλά και πολιτιστικά σωματεία, τα οποία φυσικά θα είχαν επίγνωση επί της ομοφοβικής θεματικής του καρναβαλιού.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο καρναβάλι πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχθηκαν δύο τρανς άτομα στη Θεσσαλονίκη, αλλά και λίγο πριν τη φραστική επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη έξω από τον κινηματογράφο «Ολύμπιον».
Δες και αυτό!