Οι ΛΟΑΤΚΙ+ σειρές που θα επιστρέψουν για μια νέα σεζόν

251
Τώρα που οι απεργίες των σεναριογράφων τελείωσαν, οι αγαπημένες μας σειρές σιγά σιγά θα αρχίσουν ετοιμάζονται για νέα απολαυστικά επεισόδια. Αν και δεν ξέρουμε πότε ακριβώς, αρκετές πλατφόρμες έχουν αρχίσει να ανακοινώνουν ημερομηνίες πρεμιέρας και να κυκλοφορούν τα πρώτα τρέιλερ. Ας δούμε λοιπόν, τις αγαπημένες μας σειρές με κουήρ περιεχόμενο, που θα επιστρέψουν στην οθόνη μας με μια νέα σεζόν.

True Detective: Night Country – 14 Ιανουαρίου

Στη νέα σεζόν πρωταγωνιστεί η Jodie Foster ως η Liz Danvers, μια αστυνομικός στην Αλάσκα που συναντιέται με την παλιά συνεργάτιδά της Evangeline Navarro (Kali Reis), για να ερευνήσουν μια νέα υπόθεση δολοφονιών.

Abbott Elementary – 7 Φεβρουαρίου

Το μάθημα στο αγαπημένο μας δημόσιο σχολείο θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο για μια νέα, σύντομη σεζόν στο ABC. Στη σειρά θα επιστρέψουν οι Quinta Brunson, Tyler James Wiliams, Janelle James, Sheryl Lee Ralph και ο Chris Perfetti στο ρόλο του γκέι καθηγητή του σχολείου, Jacob Hill.

Hacks – 2024

Το Hacks έχει ένα από τα πιο κουήρ καστ της τηλεόρασης, και επίσης είναι μια από τις πιο αστείες σειρές που έχουμε δει. Η σειρά θα επιστρέψει για μια τρίτη σεζόν το 2024 στο Max.

House of the Dragon – 2024

Το prequel του Game of Thrones θα επιστρέψει στις οθόνες μας κάποια στιγμή το 2024. Μόνο και μόνο για το Emma D’Arcy αξίζει να περιμένουμε.

Sex Lives of College Girls – 2024

Η σειρά Sex Lives of College Girls της Mindy Kaling επιστρέφει για τρίτη σεζόν στο Max το 2024, αλλά ο αγαπημένος χαρακτήρας της Leighton (Reneé Rapp) θα συνεχίσει μόνο για αυτή τη σεζόν και μετά θα αποχωρήσει.

Somebody Somewhere – 2024

Η σειρά του Max για τα κουήρ άτομα που ζουν στο Μανχάταν του Κάνσας, επιστρέφει για μια τρίτη σεζόν το 2024. Πρωταγωνιστούν οι Bridget Everett, Jeff Hiller και Murray Hill.

And Just Like That – 2025

Το spin-off του Sex and the City θα επανέλθει για μια τρίτη σεζόν στο Max, αλλά όχι πριν από το 2025. Λόγω των απεργιών, η σεζόν αναβλήθηκε για ένα χρόνο.

Euphoria – 2025

Ναι και το Euphoria θα επιστρέψει με μια μικρή καθυστέρηση, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

The Last of Us – 2025

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές των τελευταίων ετών, με πρωταγωνιστές τα Pedro Pascal και Bella Ramsey, θα επιστρέψει για τη δεύτερη σεζόν το 2025. Το Bella Ramsey μάλιστα δήλωσε ότι ανυπομονεί για τη λεσβιακή ιστορία που θα παρουσιάσει η σειρά.

Πληροφορίες από Out Magazine.