Το να γιορτάζετε την ευχαρίστηση και την απόλαυση του σώματός σας μέσω του σεξ είναι μια απαραίτητη χαρά για να τη ζείτε όλο το χρόνο. Εδώ, έχουμε δέκα από τις καλύτερες στάσεις για σαπφικό σεξ, που διαρκούν για μια ζωή.

The Lazy 69

Με δύο άτομα ξαπλωμένα στο πλάι, με τα κεφάλια στα αντίθετα άκρα, μπορείτε και οι δύο να έχετε πρόσβαση το ένα στο άλλο, ενώ είστε και οι δύο άνετα, για όσο χρόνο θέλετε!


Face Sitting

Το ένα άτομα ξαπλώνει ανάσκελα, ενώ το άλλο το κοιτάζει και τοποθετείται πάνω από το πρόσωπο τ@ συντρόφου. Εάν έχετε πόνο στις αρθρώσεις ή είστε μεγαλόσωμες, μπορείτε να αφαιρέσετε κάποιο βάρος στερεώνοντας τον εαυτό σας στο κεφαλάρι ή στον τοίχο. Το άτομο που ξαπλώνει  είναι ευτυχισμένα παγιδευμένο για να φτάνει την κλειτορίδα, και το αιδοίο σας. Τα χέρια σας μπορούν ελεύθερα να πιάσουν ό,τι άλλο θέλουν, πχ το στήθος σας, ή να μπουν όπου αλλού αγαπάτε.


Cowhand

Το ένα άτομο ξαπλώνει και το άλλο σκαρφαλώνει από πάνω. Μπορείτε να το δοκιμάσετε με το άτομο που ξαπλώνει να φορά ένα λουράκι, το οποίο είναι εξαιρετικό για το άτομο από πάνω, που αν θέλετε μπορεί να έχει τον έλεγχο. Δοκιμάστε αυτή τη θέση για ερεθισμό στην κλειτορίδα  ή κάντε αναστροφή για το Reverse Cowhand.


Doggy

Αυτή η στάση είναι κλασική απόλαυση για το σημείο G και έχει μια υπέροχη θέα τ@ συντρόφου σας. Εάν αυτή η έκδοση είναι σκληρή για τα γόνατα των δύο συντρόφων, δοκιμάστε μαξιλάρια κάτω από αυτά.


Spooning

Το Spooning είναι εξαιρετικά άνετο και ιδανικό για τα περισσότερα σχήματα και μεγέθη σωμάτων, ενώ αισθάνεστε τη μέγιστη επαφή. Το άτομο στο πίσω μέρος μπορεί άνετα να φτάσει και να παίξει με την κλειτορίδα τ@ συντρόφου με τα δάχτυλά του ή με έναν δονητή.


Scissoring

Με τα κεφάλια στα αντίθετα άκρα και τα πόδια σας ανοιχτά για να επιτρέψετε στη λεκάνη σας να τρίβεται κατά μήκος της λεκάνης και των μηρών τ@συντρόφου σας, μπορείτε και οι δύο να βιώσετε τη διέγερση της κλειτορίδας. Μπορείτε να βάλετε το ένα πόδι στον ώμο τ@ συντρόφου σας και να κάνετε λίγο ελαφρύ τσίμπημα στη θηλή. Αυτή η θέση λειτουργεί, επίσης, καλά με δονητές με διπλό άκρο, όπου και οι δύο μπορούν να βιώσουν τη διείσδυση ταυτόχρονα.


Seated Eye Contact

Το ένα άτομα κάθεται, ενώ το είναι απέναντί με τα πόδια της τυλιγμένα γύρω του. Αυτή η στάση δημιουργεί στενή οπτική επαφή και πολλές ευκαιρίες για να φιληθείτε, ενώ πειράζετε το ένα άτομα την κλειτορίδα του άλλου ή μοιράζεστε έναν δονητή.


Bon appétit

Ενώ το ένα άτομο κάθεται σε πάγκο, σε σκαμνί, ή σε κούνια, το άλλο μπορεί να σταθεί και να εξερευνήσει την υπέροχη γεύση τ@ συντρόφου.


Side-By-Side

Το να ξαπλώνετε δίπλα δίπλα, ενώ χαϊδεύεστε είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να φτάσετε σε ταυτόχρονη κορύφωση. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάστε να ξαπλώσετε μπρούμυτα.


Legs Up

Το ένα άτομο ξαπλώνει ανάσκελα σε σχήμα L με τα πόδια ψηλά και το άλλο μπορεί να τα διαπεράσει, αποκτώντας πρόσβαση στο σημείο G ή να πιέσει τα πόδια πίσω προς το κεφάλι, εάν είναι ευέλικτη, και να προσπαθήσει να φτάσει την κλειτορίδα.


Απολαύστε το “mix-and-mashing” με αυτές τις στάσεις και διασκεδάστε παίζοντας με την/τον/το σύντροφό σας!