Οι αντί-ΛΟΑΤ “One Million Moms” ξαναχτυπούν με αφορμή τη Mattel

03/10/2019
από
Οι αντί-ΛΟΑΤ "One Million Moms" ξαναχτυπούν με αφορμή τη Mattel
Οι αντί-ΛΟΑΤ "One Million Moms" ξαναχτυπούν με αφορμή τη Mattel

Ο τελευταίος στόχος της αντί-ΛΟΑΤΚΙ οργάνωσης “One Million Moms” είναι βεβαίως η νέα σειρά της Mattel με τις gender non-conforming κούκλες της.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

“Η Mattel δημιούργησε πραγματικά ένα παιχνίδι που δοξάζει τη συμπεριληπτικότητα των φύλων και αγνοεί το βιολογικό φύλο. Ονομάζοντας το «φύλο» ετικέτα, είναι το ίδιο με το να μιλάμε για το ότι κάποιο άτομο είναι ψηλό ή κοντό» .

Ακόμη χαρακτηρίζουν το παιχνίδι “ως υπαρξιακή απειλή για την κοινωνία” .

“Η Mattel μπερδεύει τα αθώα παιδιά μας προσπαθώντας να καταστρέψει τις πολύ καθορισμένα όρια του φύλου. Γιατί ο κατασκευαστής των παιχνιδιών δε μπορεί να αφήσει τα παιδιά, όπως ο Θεός τα δημιούργησε να είναι, αντί να παρουσιάζει ως γοητευτικό τον αμαρτωλό τρόπο ζωής; Οι gender inclusive κούκλες είναι τα πιο γελοία παιχνίδια που έχουμε δει.

Η Mattel ακολουθεί μια τάση να απευαισθητοποιεί την Αμερική, λέγοντας στα παιδιά ότι μπορούν να είναι οποιοδήποτε φύλο θέλουν να είναι. Αυτή η ανεύθυνη σειρά παιχνιδιών είναι επικίνδυνη για την ευημερία των παιδιών μας. Η Mattel θα πρέπει να αποφύγει να ευχαριστήσει ένα μικρό ποσοστό πελατών, ενώ ταυτόχρονα απομακρύνει τους συντηρητικούς πελάτες, που στηρίζουν την παλιά αλήθεια, ότι ένα αγόρι είναι αγόρι και ένα κορίτσι είναι κορίτσι» .

https://avmag.gr/112676/creatable-world-koukles-ektos-dipolou-filou-lansarei-i-mattel/
Δες και αυτό!