Ο πιο αντι-ΛΟΑΤΚΙ+ χριστιανός ιερέας μίσους είπε ότι ο Θεός τιμωρεί την Αυστραλία

07/01/2020
από

Επειδή έχει απαγορευτεί η είσοδος στον αντι-ΛΟΑΤΚΙ+ και φανατικό ιερέα Στίβεν Άντερσον σε 33 χώρες, μεταξύ των οποίων είναι και η Αυστραλία.

Ο χριστιανός ιερέας, που αντί να μιλά για την αγάπη, κηρύττει το μίσος, είπε ότι οι καταστροφικές πυρκαγιές της Αυστραλίας, που σήμερα πλήττουν τη χώρα είναι η «κρίση του Θεού» για την «απαγόρευση των ιερέων του Ευαγγελίου» αναφερόμενος στον εαυτό του. Η Αυστραλία απαγόρευσε επίσημα τον Άντερσον να εισέλθει στα σύνορά της τον περασμένο Ιούλιο.

Ο Άντερσον έχει απαγορευτεί από 33 χώρες, συμπεριλαμβανομένων και των 26 κρατών της Ευρώπης του Σένκεν, της Μποτσουάνα, της Τζαμάικα, της Ιρλανδίας, της Νότιας Αφρικής, του Ηνωμένου Βασιλείου και του Καναδά για τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις μίσους του, ειδικά προς τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, που εξαπολύει απειλές θανάτου.

Η Ιρλανδία απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα σε ομοφοβικό ιερέα

Σε μια πρόσφατα δημοσιευμένη θέση στο Facebook, ο Άντερσον δημοσίευσε τις εικόνες των πυρκαγιών και έγραψε: “Ίσως, αν η Αυστραλία δεν απαγόρευε τους κήρυκες του Ευαγγελίου, να μην ήταν κάτω από την κρίση του Θεού.” 

Τα πιο δημοφιλή σχόλια του κόσμου στα λόγια του, ευτυχώς, αναφέρουν ότι αυτά που λέει ενέχουν μόνο μίσος και είναι μη χριστιανικές ανοησίες.

Μέχρι στιγμής, οι πυρκαγιές της Αυστραλίας έχουν κατακάψει 14,7 εκατομμύρια στρέμματα, τουλάχιστον 1.300 σπίτια καταστράφηκαν και έχασαν τη ζωή τους 24 άνθρωποι και μισό δισεκατομμύριο ζώα.

https://avmag.gr/117079/me-thrasos-i-kyvernisi-chleyazei-tis-draseis-toy-klimatikoy-aktivismoy/
Δες και αυτό!