Ο Paul Mescal για το στοματικό σεξ στο All of Us Strangers

29/01/2024
από
Ο ηθοποιός Paul Mescal αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον «τρόμαξε» κατά τη διάρκεια της σκηνής με το στοματικό σεξ στο All of Us Strangers, στο οποίο πρωταγωνιστεί με τον Andrew Scott.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, ο Ιρλανδός ηθοποιός Mescal μίλησε για την «πιο απαγορευμένη στιγμή» μεταξύ του ίδιου και του συμπρωταγωνιστή του Scott – τη στιγμή ακριβώς πριν ξεκινήσει η σκηνή με το στοματικό σεξ.

Ο Mescal εξήγησε ότι η στιγμή που κοιτάζεται με τον Scott στην ταινία, ακριβώς πριν του «κάνει στοματικό σεξ», είναι τόσο σεξουαλικά φορτισμένη που στην πραγματικότητα τον τρόμαξε.

Σε συνέντευξη του Mescal στο Dazed, ο δημοσιογράφος δήλωσε ότι η «οπτική επαφή» στην ταινία ήταν «τόσο σέξι» που «δεν μπορούσε να κοιτάξει αλλού».

Και τότε ο Mescal είπε: «Αυτό είναι το κομμάτι που με τρόμαξε. Όταν το είδα για πρώτη φορά ως ακροατής, ρώτησα τον Andrew αν με θυμόταν να το κάνω.

«Η πιο απαγορευμένη σκηνή δεν είναι το σεξ, αλλά τα μάτια μου που κοιτάζουν τον Andrew την ώρα που ετοιμάζομαι να του κάνω στοματικό σεξ».

Ο ηθοποιός πρόσθεσε επίσης: «Νομίζω ότι έχουμε αυτό το έμφυτο πράγμα που ονομάζεται χημεία, το οποίο είναι αδύνατο να περιγράψω».

Paul Mescal and Andrew Scott at the Aftersun screening in London.

Από την πλευρά του, ο Andrew Scott έχει επίσης αναφερθεί στη σχέση του με τον Mescal στην ταινία.

«Ο κόσμος έχει μιλήσει πάρα πολύ για τη χημεία και το σεξ μεταξύ των χαρακτήρων μας, αλλά στην πραγματικότητα αυτό που νομίζω ότι είναι πραγματικά ριζοσπαστικό και επιδραστικό στη σχέση τους, είναι το πόσο στοργικοί και τρυφεροί είναι μεταξύ τους», δήλωσε ο Scott.

«Είναι τόσο όμορφο να παίζεις κάτι τέτοιο, έτσι δεν είναι; Πραγματική φροντίδα».
Δες και αυτό!