Ο Μπόρις Τζόνσον υπερασπίζεται την απαγόρευση των γκέι ατόμων στον στρατό – το άρθρο που τον εκθέτει

09/12/2019
από

Αυτούς που υπερασπίζονται την απαγόρευση των γκέι ανδρών από τον στρατό, υποστήριξε ο Μπόρις Τζόνσον, μέσα από άρθρο του που είχε δημοσιευτεί το 1999 στο περιοδικό “Spectator”.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Συντηρητικού κόμματος σε κείμενό του σημείωνε ότι “φυσικά και έχουν δίκιο αυτοί που δε θέλουν τους γκέι στρατιωτικούς”, ενώ σε άλλο σημείο έκανε λόγο για “μια δόση αλήθειας” στη δήλωση που είχε κάνει ο δικτάτορας της Ζιμπάμπουε, Ρόμπερτ Μουγκάμπε, για το ότι “το Εργατικό Κόμμα αποτελείται από γκέι γκάνγκστερ”.

Στο άρθρο του, ο Τζόνσον φαίνεται να υπερασπίζεται και τον Χιλιανό δικτάτορα, Αουγούστο Πινοσέτ, ο οποίος βασάνισε χιλιάδες άτομα την περίοδο 1973 – 1990 αλλά και να παραπονιέται για το ότι οι αστυνομικές αρχές ήταν “υπερβολικά απασχολημένες με τα προγράμματα κατά του φυλετικού ρατσισμού ή με το να κυνηγούν παιδόφιλους σε παλιά δημόσια σχολεία” για να ασχοληθούν με την κλοπή του ποδηλάτου του.

Απαντώντας στα σχόλια αυτά, το Εργατικό Κόμμα χαρακτήρισε τον “ως εθνικό κίνδυνο”.

“Όσα περισσότερα μαθαίνουμε τόσο χειρότερο γίνεται το πράγμα”, σχολίασε ο βουλευτής Τζον Μακντόνελ. “Πέρα από το ότι είναι επικίνδυνος για τη χώρα και το Εθνικό Σύστημα Υγείας και ότι πρόκειται για έναν παθολογικό ψεύτη, είναι ξεκάθαρο ότι ο Μπόρις Τζόνσον είναι ένας πολύ δυσάρεστος άνθρωπος”.

“Είναι επικίνδυνος για τις γυναίκες, την μητέρες που μεγαλώνουν μόνες τους οικογένεια, την εργατική τάξη, τις μειονότητες, τα γκέι άτομα και γενικά για όσους δεν συμπαθεί. Πιστεύει ότι γεννήθηκε για να κυβερνά και εναντιώνεται σε οτιδήποτε κρατά τις κοινότητές μας ενωμένες. Είναι επικίνδυνος για τη χώρα μας. Πρέπει να τον σταματήσουμε”.

 
Δες και αυτό!