Ο Joe Locke δήλωσε ότι ο νέος του ρόλος θα έχει απήχηση στην κουήρ κοινότητα

0
95
Ο ηθοποιός Joe Locke μίλησε για το νέο του ρόλο στη σειρά της Marvel Agatha: Coven of Chaos και για την πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν του Heartstopper.

Ο Locke μπήκε στο προσκήνιο υποδυόμενος τον γλυκό γκέι έφηβο Charlie Spring στην επιτυχημένη ΛΟΑΤΚΙ+ σειρά ενηλικίωσης Heartstopper του Netflix πέρυσι και, μετά την εμφάνιση του συμπρωταγωνιστή του Kit Connor σε επιτυχίες όπως η βιογραφία του Elton John Rocketman, χαράζει τη δική του θέση στη βιομηχανία.

Σύμφωνα με το PinkNews, τώρα πρόκειται να εμφανιστεί στην spin-off σειρά της Marvel (WandaVision του Disney+), Agatha: Coven of Chaos, μαζί με την πρωταγωνίστρια του Transparent, Kathryn Hahn, την Emma Caulfield Ford του Buffy, την Aubrey Plaza του The White Lotus και την Patti LuPone.

Ο 19χρονος ηθοποιός αισθάνεται τυχερός που συμμετέχει στη σειρά, δηλώνοντας στο Entertainment Weekly: «Το να βάλεις την ενέργειά σου σε κάτι δεν πρόκειται ποτέ να βλάψει μια κατάσταση.

Charlie and Nick, Heartstopper

«Με τη Marvel, ήμουν πολύ αποφασισμένος να πάρω το ρόλο. Δεν είχα υπάρξει ποτέ στο παρελθόν τόσο αποφασισμένος για κάτι, πράγμα που σήμαινε ότι έβαζα την ενέργειά μου σε αυτό. Αλλά πιστεύω επίσης ότι ήμουν ένας από τους πιο τυχερούς ανθρώπους στον κόσμο τα τελευταία δύο χρόνια».

Αν και οι λεπτομέρειες της σειράς κρατούνται μυστικές, η σειρά ακολουθεί τη μάγισσα Agatha Harkness (Hahn), μόνιμη κάτοικο της WandaVision, και τη σπείρα της. Η LuPone αποκάλυψε επίσης μερικά spoilers ενώ βρισκόταν στο The View [προς τρόμο όλων, σύμφωνα με τον Locke] όπου επιβεβαίωσε ότι ο Locke θα υποδυθεί μια υπερφυσική οντότητα που βοηθά και προστατεύει τις μάγισσες.

Και αν οι σκέψεις του Locke για την αρχική σειρά WandaVision είναι κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, το spin-off σχετίζεται και με ΛΟΑΤΚΙ+ ζητήματα. «Η σειρά έχει να κάνει με παρεξηγημένους ανθρώπους και ανθρώπους που έχουν αποξενωθεί από την κοινωνία τους για λόγους που δεν μπορούν να ελέγξουν», λέει. «Νομίζω ότι αυτό βρίσκει μεγάλη απήχηση στην κουήρ κοινότητα».

«Νομίζω ότι θα είναι λίγο camp», είπε κρυφά πριν αποκαλύψει πόσα «έμαθε ως ηθοποιός» από τις πρωταγωνίστριες του έργου.

Heartstopper Season 2

Αλλά το Coven of Chaos δεν είναι η μόνη του κυκλοφορία μέσα στο επόμενο έτος, με τους κουήρ οπαδούς τους να περιμένουν με ανυπομονησία τη δεύτερη σεζόν του Heartstopper που θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο. Αφού μίλησε για την αλληλεγγύη του προς τον συμπρωταγωνιστή του Connor, ο οποίος αναγκάστηκε να αποκαλύψει ότι είναι bisexual πέρυσι, στράφηκε στη συζήτηση για την ίδια τη σειρά.

«Όταν είσαι τρεις ή τέσσερις εβδομάδες μέσα, είσαι τόσο κουρασμένος που το μόνο που μπορείς να σκεφτείς είναι να κάνεις καλή δουλειά και να βεβαιωθείς ότι φροντίζεις τον εαυτό σου αρκετά ώστε να είσαι παρών στο πλατό», είπε.

Και υπαινίχθηκε μια πιο σκοτεινή πλοκή της σειράς αυτή τη φορά, όπως το ότι ο Nick (Connor) παλεύει με μια διατροφική διαταραχή και ομοφοβικά οικογενειακά προβλήματα. «Η σειρά μας δεν θα είναι ποτέ το Euphoria», αστειεύτηκε ο Locke. «Αλλά νομίζω [ότι] ωριμάζει με τους χαρακτήρες. Καθώς μεγαλώνουν αυτοί, μεγαλώνει και η σειρά. Η δεύτερη σεζόν δεν είναι απλώς γλυκιά, αλλά συνεχίζει να είναι γλυκιά όπως ήταν».

Αυτό αντανακλά τα λόγια του ατόμου που έχει γράψει τη σειρά, Alice Oseman, το οποίο έχει προειδοποιήσει ότι η επερχόμενη σεζόν είναι πιο «ώριμη» και «σκοτεινή».

Η δεύτερη σεζόν του Heartstopper θα προβληθεί στο Netflix στις 3 Αυγούστου. Δεν υπάρχει επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για την Agatha: Coven of Chaos.