Ο ANT1 έκοψε γκέι ερωτικές σκηνές από τη σειρά «Ο Πρώτος από Εμάς»

2562
Γκέι ερωτικές σκηνές αποφάσισε να κόψει ο ANT1, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες να προβληθούν στη σειρά «Ο Πρώτος από Εμάς».

Αν και πρόσφατα η σειρά είχε βρεθεί στο επίκεντρο και είχε αποσπάσει αρκετά θετικά σχόλια για την ανάδειξη ενός φιλιού μεταξύ δύο ανδρών, τώρα το κανάλι την «αναγκάζει» να κάνει κάποια βήματα πίσω. Το επιχείρημα του αν είναι κατάλληλο για ανηλίκους ή όχι, καθώς και η ώρα που προβάλλεται, αντικρούεται εύκολα, μιας και σειρές περιλαμβάνουν αντίστοιχες.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό Σουσού», υπάρχουν σειρές στο ίδιο κανάλι – ακόμα και νωρίτερα – οι οποίες δείχνουν πολλές περισσότερες, και πιο έντονες σκηνές σεξ.

Όπως διαβάζουμε και στο YouWeekly, σκηνή που είχε γυριστεί κανονικά κόπηκε στο μοντάζ και δεν προβλήθηκε στον αέρα του σταθμού. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κανάλι κόβει αρκετές σκηνές με γκέι περιεχόμενο, τουλάχιστον όταν προορίζονται για την τηλεόραση, καθώς ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα παιχτούν στο συνδρομητικό κανάλι.

Ελπίζουμε το κανάλι να αναθεωρήσει και να μην συνεχίζει την ίδια ομοφοβική λογοκρισία. Ωστόσο, οι ελπίδες δεν είναι πολλές αν σκεφτούμε τη γενική ανοχή που δείχνει ο ANT1 στην ομοφοβία, μέσω των τηλεοπτικών του εκπομπών.