Ο Andrew Scott δηλώνει ξανά ότι αγαπάει τον Paul Mescal

19/04/2024
από
Ο πρωταγωνιστής του «All of Us Strangers», Andrew Scott, εξέφρασε για ακόμη μια φορά την αγάπη που τρέφει για τον Paul Mescal.

Σε συνέντευξή του στους Sunday Times, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην «υπέροχη» φιλία που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των δύο, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας τους στο πολυβραβευμένο κουήρ δράμα.

«Λατρεύω τον Paul. Προφανώς ήταν μια δύσκολη περίοδος πρόσφατα και εκείνος συνεχίζει να είναι ένας υπέροχος φίλος. Είναι τα πάντα», δήλωσε ο Scott, του οποίου η μητέρα έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο μετά από «ξαφνική ασθένεια».

«Όσο περισσότερο εργάζομαι στη βιομηχανία, συνειδητοποιώ ότι κάνεις κάποια πράγματα που αγαπούν οι άνθρωποι και κάνεις κάποια πράγματα που δεν αρέσουν στους ανθρώπους, και το μόνο που πραγματικά σου μένει είναι οι σχέσεις που δημιουργείς».

Αναφερόμενος και πάλι στον Mescal είπε: «Τον αγαπώ πολύ».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το δίδυμο εκφράζει την αγάπη του ο ένας για τον άλλον. Σε συνέντευξή του στη βρετανική Vogue, ο Mescal δήλωσε ότι η ταινία «ήταν ακριβώς το τέλειο κλίμα για να ερωτευτώ τον Andrew ως άνθρωπο».

Και στο «Ask Me Anything» του Elle UK, ο Mescal περιέγραψε τον συμπρωταγωνιστή του ως «υπέροχα εύγλωττο»: «Ζει σύμφωνα με αυτά που λέει. Και το κάνει και με το παραπάνω».

Ο Scott απάντησε: «Όταν σκέφτομαι τον Paul, νομίζω ότι υπάρχει κάτι που είναι πολύ ειλικρινές σε σένα και είναι πραγματικά υπέροχο».

«Νομίζω ότι υπάρχει πραγματική διαφορά μεταξύ του να είναι κάποιος ευχάριστος και του να είναι κάποιος καλός… και ο Paul είναι ένας πραγματικά πολύ καλός άνθρωπος και αυτό είναι [κάτι] που αγαπώ σε αυτόν».

Το «All of Us Strangers» ακολουθεί τον Adam, έναν σεναριογράφο (Scott) που πηγαίνει πίσω στο πατρικό του σπίτι «όπου ανακαλύπτει ότι οι εδώ και καιρό νεκροί γονείς του ζουν και οι δύο και μοιάζουν [να βρίσκονται] στην ίδια ηλικία με την ημέρα που πέθαναν πριν από 30 χρόνια».

Παράλληλα, ο Adam ξεκινά ένα παθιασμένο ειδύλλιο με τον «μυστηριώδη» γείτονά του Harry (Mescal).

Σε σκηνοθεσία του Andrew Haigh, το «All of Us Strangers» απέσπασε καθολική κριτική αναγνώριση, αποτελώντας μια από τις πιο καλές κουήρ ταινίες στην ιστορία.
Δες και αυτό!