Ο 7χρονος γιος της Τιγκ Νοτάρο μόλις κατάλαβε ότι οι μαμάδες του είναι κουήρ

07/06/2024
από
Η κωμικός Τιγκ Νοτάρο αποκάλυψε ότι το ένα εκ των δύο παιδιών της μόλις συνειδητοποίησε ότι εκείνη και η σύζυγός της είναι «γκέι».

Στο επεισόδιο της Τετάρτης του «The Late Show with Stephen Colbert», αποκάλυψε ότι οι γιοι της Μαξ και Φιν ανακάλυψαν μόλις πρόσφατα ότι εκείνη και η σύζυγός της, Στέφανι Άλιν, είναι γκέι. Ο Κόλμπερτ ρώτησε πώς περνάει ο Μήνας Υπερηφάνειας και εκείνη απάντησε: «Θα είμαι ειλικρινής, είναι λίγο περίεργο».

«Θα γίνουν οκτώ αυτόν τον μήνα… Το σχολείο τους απέχει έξι λεπτά από το σπίτι μας και στο τρίτο λεπτό, ήμασταν στο μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου και μιλούσαμε για κάτι σχετικά με τα γκέι άτομα», είπε. «Ο γιος μας, ο Φιν, σκύβει μπροστά και λέει: “Είστε γκέι;“».

«Έμεινα τόσο έκπληκτη, επειδή ζούμε μαζί σχεδόν οκτώ χρόνια και ήμουν γκέι όλο αυτό το διάστημα – ακόμα και πριν, και θα συνεχίσω [να είμαι]», αστειεύτηκε η Νοτάρο. «Οπότε, ήμουν κάπως σαν: “Ναι! Είμαστε”. Ήμουν τόσο σοκαρισμένη».

Στη συνέχεια είπε ότι, καθώς άρχισε να εξηγεί στον γιο της τι σημαίνει να είσαι γκέι -μια εξήγηση κατάλληλη για την ηλικία τους, ώστε να το καταλάβει – άρχισε να νιώθει ανασφάλεια επειδή ανησυχούσε ότι στον γιο της μπορεί όντως να μην άρεσε το γεγονός ότι οι μητέρες του είναι λεσβίες. Όταν όμως τον ρώτησε, ο γιος της είπε: «Δεν πειράζει, αγαπώ την οικογένειά μου».

«Συνειδητοποιήσαμε ότι παρόλο που υπάρχουν φωτογραφίες της ημέρας του γάμου μας [στο σπίτι] και έχουν δύο μαμάδες, αυτό δεν σημαίνει ότι ξέρουν τι είναι γκέι», είπε.

Ο Κόλμπερτ παρενέβη: «Και γι’ αυτούς, δύο μαμάδες είναι απλά φυσιολογικό».

Η Νοτάρο αστειεύτηκε ότι ίσως οι γιοι της να μην έχουν συνειδητοποιήσει ότι ήταν σύζυγος της συζύγου της – ίσως τα παιδιά της να νόμιζαν ότι ήταν απλώς η μπάτλερ του σπιτιού.
Δες και αυτό!