Νεκρή η έφηβη που μαχαιρώθηκε στο Pride της Ιερουσαλήμ

02/08/2015

867194_15593624Στα τραύματά της υπέκυψε η 16χρονη Σίρα Μπάνκ που είχε μαχαιρωθεί, μαζί με ακόμη πέντε ανθρώπους, από έναν φανατικό στη διάρκεια του Pride στην Ιερουσαλήμ την Πέμπτη το βράδυ.

Η 16χρονη έφηβη διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση αλλά σήμερα υπέκυψε στα τραύματά της ενώ λίγο νωρίτερα έγινε η ανακοίνωση της θλιβερής είδησης από τους γιατρούς του νοσοκομείου.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!