Νέα ομοφοβική επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον Στέφανο Κασσελάκη

374
Σε νέες ομοφοβικές δηλώσεις προχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος, για ακόμη μια φορά σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη.

Μιλώντας στο τοπικό κανάλι, ο Δήμαρχος Βόλου σχολίασε τις προηγούμενες δηλώσεις του και τοποθετήθηκε σε θέματα που αφορούν στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. Από τη μία αναφέρει ότι τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα είναι μέρος της κοινωνίας, αλλά ότι στην ουσία είναι μια μειοψηφία η οποία δεν έχει το δικαίωμα να επιβληθεί εντός του συνόλου. Μάλιστα, όπως είπε, «ούτε ως Έλληνες, ούτε ως κουλτούρα αποδεχόμαστε αυτό το θέμα».

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ας πρόσεχε. Αυτός προκάλεσε με αυτές τις αηδίες για τις υιοθεσίες. Έλα τώρα με τον Μπέπε Γκρίλο που είπε και ο Μητσοτάκης. Πρέπει να είναι προσεκτικός αυτός, όχι εγώ. Ούτε η θρησκεία μας, ούτε ως Έλληνες, ούτε ως κουλτούρα αποδεχόμαστε αυτό το θέμα. Είναι μία μειοψηφία, αλλά δε θα το επιβάλουν κιόλας. Είναι δική του η προσωπική του ζωή, αλλά δε θα μας το επιβάλει κανείς. Δε θα περάσετε αυτό που θέλετε, ως φυσιολογικό αυτό το πράγμα.

«Μία μερίδα που είναι δημοσιογράφοι στα πρωινάδικα και έχουν γεμίσει αυτό τον χώρο, δε σημαίνει ότι είναι και αποδεκτοί σε όλη την κοινωνία και στη θρησκεία μας. Μην τρελαθούμε. Αν το παιδί μου ήταν ομοφυλόφιλος, θα το αγκάλιαζα φυσικά. Δε διαχωρίζω με φύλα το παιδί μου. Δε μπορώ να μην το αγκαλιάσω. Δεν επιλέγω τις παρέες μου με βάση την ομοφυλοφιλία. Δε με ενοχλεί. Άλλο αυτό και άλλο ότι αυτό είναι το σωστό. Δεν είναι. Να το ξεκαθαρίσουμε. Υπάρχει απόπειρα επιβολής. Είστε μέρος της κοινωνίας, σας σεβόμαστε, αλλά μέχρι εκεί».