Νέα κουήρ σειρά του Netflix με την Kim Cattrall

0
510
Μια νέα ΛΟΑΤΚΙ+ σειρά έρχεται στο Netflix με πρωταγωνίστρια την Kim Cattrall. Στα πρώτα επίσημα στιγμιότυπα του Gloamorous, η Kim Cattrall φαίνεται να διασκεδάζει με πολλά κουήρ άτομα, ένα από τα οποία είναι η νικήτρια του Canada’s Drag Race, Priyanka.

Το Glamorous αναπτύχθηκε αρχικά ως πιλότος για το The CW, με πρωταγωνιστή το τραγουδοποιό και ηθοποιό Miss Benny ως Marco Mejia, ένα κουήρ άτομο που βρίσκει δουλειά σε μια εταιρεία καλλυντικών.

Η Cattrall υποδύεται την Madolyn Addison, «διευθύνουσα σύμβουλο, επιχειρηματία και ιδρύτρια της Glamorous Cosmetics και πρώην σούπερ μόντελ», η οποία «έχτισε από το μηδέν μία από τις κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών στον κόσμο».

Η επίσημη σύνοψη της σειράς έχει ως εξής: «Ωστόσο, κάτι συμβαίνει τελευταία. Η εταιρεία δεν διολισθαίνει απλώς, αλλά πέφτει κατακόρυφα – σαν να την σαμποτάρουν εκ των έσω. Η Madolyn δεν πρόκειται να το αφήσει να συμβεί αυτό και προσλαμβάνει το Marco, που αποφοίτησε από το λύκειο, για να γίνει το ασκούμενο της κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

«Έχει ένα σχέδιο – θέλει να είναι τα μάτια και τα αυτιά της, να κάνει φίλους – και να ανακαλύψει τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη της, να ανακαλύψει τι κρύβουν και τι κλέβουν».

«Σε αντάλλαγμα, θα διδάξει στο Marco όλα όσα ξέρει – αλλά το προειδοποιεί – “Αυτή η δουλειά δεν είναι όλο λάμψη και γοητεία, όπως δεν είναι και η ζωή”».

Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Zane Phillips (Fire Island), Jade Payton (Dynasty), Michael Hsu (Pretty Smart), Ayesha Harris (Daisy Jones and the Six) και Graham Parkhurst (Star Trek: Strange New Worlds).

Ο Phillips έχει αναλάβει τον ρόλο του Chad, του «αφοσιωμένου γιου της Madolyn και διευθυντή πωλήσεων της αυτοκρατορίας ομορφιάς της, ο οποίος βρίσκεται σε μια ατέρμονη προσπάθεια να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της μητέρας του».

Η Payton υποδύεται τη Venetia, τη «φιλόδοξη και κομψή» πρώτη βοηθό της Madolyn, η οποία γίνεται σύμμαχος του Marco, «δείχνοντάς του όχι μόνο πώς να πλοηγείται στο γραφείο, αλλά και στη νυχτερινή ζωή της κουήρ σκηνής του Brooklyn».

Ο Rosen είναι ο Ben, ένας γραφίστας στο Glamorous που «εμπνέεται να βγει από τη ζώνη άνεσής του» μετά τη συνάντηση με τον Marco.

Ο Harris υποδύεται επίσης έναν γραφίστα ονόματι Brit, ενώ ο Parkhurst θα ενσαρκώσει έναν «σίγουρο, αυτοαποκαλούμενο αθλητή» ονόματι Parker, ο οποίος «συμβολίζει την ανέφικτη γκέι cis ανδρική τελειότητα».

Η Diana Maria Riva (Gordita Chronicles), η Lisa Gilroy (Jury Duty) και ο Mark Deklin (Good Fight) συμπληρώνουν το καστ, ενώ στους guest stars περιλαμβάνονται οι Joel Kim Booster (Fire Island), Matt Rogers (I Love That For You) και Priyanka.

Το Glamorous αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αργότερα φέτος.

Δείτε τα πρώτα επίσημα στιγμιότυπα παρακάτω.