Ο νικητής του βραβείου για τον καλλιτέχνη της χρονιάς Bad Bunny, φίλησε έναν από τους χορευτές του κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην τελετή των MTV Video Music Awards (VMAs),χθες το βράδυ.

Ο Πορτορικανός ράπερ μοιράστηκε έτσι απλά το παθιασμένο φιλί, ενώ ερμήνευε το τραγούδι του «Tití Me Preguntó» στο Yankee Stadium.

Η εμβληματική στιγμή ήρθε μόλις έγινε ο πρώτος μη αγγλόφωνος ερμηνευτής, που κέρδισε το βραβείο για τον καλλιτέχνη της χρονιάς.

Η σκηνή – περιτριγυρισμένη από σημαίες της Δομινικανής Δημοκρατίας και μια ομάδα χορευτών, που ουρλιάζουν «bi rights» – είδε τον Bad Bunny να στρέφεται σε μια χορεύτρια στα αριστερά του και της δίνει ένα φιλί και στη συνέχεια φιλάει από τα δεξιά του έναν χορευτή του.

Δεν ήταν λίγα τα άτομα που επεσήμαναν τους παραλληλισμούς που είχε αυτό το φιλί με την επέτειο του περίφημου φιλιού της Madonna και της Britney Spears στα VMAs του 2003.

«Δεν έχω λόγια για να περιγράψω αυτό που νιώθω», είπε στα Ισπανικά, «Την υπερηφάνεια που νιώθω που βρίσκομαι στο Yankee Stadium και δέχομαι αυτό το βραβείο».

«Πάντα ήξερα από την αρχή ότι θα μπορούσα να γίνω [ένα από] τα μεγαλύτερα αστέρια χωρίς να χρειάζεται να αλλάξω κουλτούρα ή γλώσσα. Είμαι ο Benito Antonio Martinez από το Πουέρτο Ρίκο, σε όλο τον κόσμο.»