Εξάρχεια- 0μόνοια- Αθηνάς- Μοναστηράκι:Τα πολλά πρόσωπα της πόλης και οι μεταμορφώσεις της μέσα από τη ματιά της Πάολας. H μεταπολίτευση, το ΠΑ.ΣΟ.Κ., η Ολυμπιάδα, το παρόν της πόλης.

Ποια είναι η Πάολα Ρεβενιώτη;

Κατά καιρούς έχει χαρακτηριστεί, φωτογράφος, ποιήτρια, εκδότρια, εκδιδόμενη, ακτιβίστρια, αντισυμβατική… Η Πάολα είναι τόσο πολυδιάστατη που είναι όλα αυτά και άλλα τόσα και περισσότερα. Άνθρωπος Συνειδητοποιημένος. Ένα είναι σίγουρο, όλη τη ζωή της παλεύει για την αξιοπρέπεια και δημιουργεί. Από το περιοδικό “Κράξιμο” και την διοργάνωση των πρώτων Gay Pride καπου εκεί την δεκαετία του 1990 μέχρι τη σειρά ντοκιμαντέρ “Τhe Paola Project” και την φωτογράφιση.
Στην Πάολα αρέσει να βγαίνει βόλτα στην Αθήνα και έχει πολλά να μας πει από μυθολογία, ιστορία και τέχνη μέχρι τις “υπόγειες” διαδρομές της πόλης

Αποτελεί κεφάλαιο του γκέι και τρανς ακτιβισμού

Είτε με το «Κράξιμο», το περιοδικό που εξέδιδε για την ομοφυλοφιλική κουλτούρα, είτε με τη διοργάνωση των πρώτων Gay Pride στην Ελλάδα, είτε με τη σειρά ντοκιμαντέρ The Paola Project, η Πάολα επιλέγει πάντα να πει κάτι, παρά να σιωπήσει και μας κάνει πλουσιότερους σε γνώση και συνείδηση.

Τελευταία της δουλεια τα “Καλιαρντα” ένα ντοκιμαντέρ που ήδη έχει παιχτεί στις Νύχτες Πρεμιέρας του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και στο Βερολίνο. Η βόλτα στην Αθήνα με την Πάολα είναι μοναδική και ο καφές απόλαυση! Η Πάολα θα είναι μαζί μας για να μας χαρίσει λίγο απο τον πλούτο της ψυχής της και τη ματιά της για την Αθήνα.

Tην Κυριακή 3 του Απρίλη στις 4.00 μ.μ. εξερευνούμε την Αθήνα και τη γνωρίζουμε μέσα από τη ματιά της Πάολα.

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων, δηλώστε συμμετοχή
http://goo.gl/forms/6Aeo4CrDH0
Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ
http://goo.gl/forms/nizYFfEjZs

Tηλέφωνο επικοινωνίας για κρατήσεις 6951907167
[email protected]

Δηλώστε συμμετοχή!
http://goo.gl/forms/LicNz0b0e3