Τραβήξτε μια καρέκλα και ετοιμαστείτε για λίγο ζεστό τσάι.

Σε μια επερχόμενη βιογραφία του (προσεχώς βασιλιά) Καρόλου Γ’, πρώην μέλη του υπηρεσιακού προσωπικού της βασιλικής οικογένειας, μιλάνε για τον «πολύ εύφλεκτο» γάμο του κληρονόμου, με τη Νταϊάνα, συμπεριλαμβανομένου ενός καυγά που κορυφώθηκε, όταν ο Κάρολος είπε, στην τότε σύζυγό του, ότι «Μπορεί να είναι γκέι».

Αλλά, μην τρελαίνεστε, αυτή δεν ήταν μια στιγμή τύπου “Charles’s Love, Simon”. Όχι, ήταν απλώς ένα σαρκαστικό πείραγμα, όπως συνήθως.

Σύμφωνα με το Page Six, το περιστατικό αναφέρθηκε από έναν από τους υπηρέτες του Καρόλου, όπως περιέγραψε ο συγγραφέας, Christopher Anderson, μιλώντας για το νέο του βιβλίο, “The King: The Life Of Charles III.”

Σύμφωνα με τον Anderson, ο υπηρέτης θυμάται ότι έβλεπε την Νταϊάνα «να εκτοξεύει χαρακτηρισμούς και να κοροϊδεύει την εμμονή του συζύγου της με τη θλιβερή Καμίλα» (χωρίς να ξέρουμε αν το “θλιβερή” το είπε η Νταϊάνα, ο υπηρέτης, ή ο συγγραφέας). 

Ο υπηρέτης θυμάται να παρακολουθεί, καθώς η Νταϊάνα «κυνηγούσε κυριολεκτικά» τον σύζυγό της «στους διαδρόμους, στις σκάλες και από δωμάτιο σε δωμάτιο» στο καταφύγιό τους στην αγγλική ύπαιθρο.

Κάποια στιγμή, τον παρακάλεσε: «Γιατί δεν θα κοιμηθείς μαζί μου;» Όπως σημειώνει ο συγγραφέας, ο Κάρολος είχε «μονομερώς ζητήσει να σταματήσουν τη σεξουαλική τους σχέση» μετά τη γέννηση του μικρότερου γιου τους, Χάρι, το 1984.

Η (υποτιθέμενη) σαρκαστική απάντηση του Καρόλου ήταν η εξής:

«Δεν ξέρω, αγαπητή μου. Νομίζω ότι μπορεί να είμαι γκέι».

Αν και ο Κάρολος δεν είναι ακριβώς γνωστός για την αίσθηση του χιούμορ του, είναι γνωστός όμως ως ένας πομπώδης, μαραζωμένος άντρας, που ήταν ιδιαίτερα ψυχρός προς την Νταϊάνα, περίπου πέντε χρόνια μετά τον γάμο τους. Επομένως, μια δήλωση, όπως αυτή, δεν προκαλεί έκπληξη.

Αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά περιστατικά, που περιγράφονται στο “The King”, συμπεριλαμβανομένου ενός τσακωμού, κατά τον οποίο η Νταϊάνα αποκάλεσε τον Κάρολο «γ@#@νο ζώο» και τον προειδοποίησε: «Δεν θα γίνεις ποτέ Βασιλιάς! Ο Γουίλιαμ θα διαδεχθεί τη μητέρα σου. Θα το φροντίσω.»

Ακόμη, αναφέρεται ότι, την περίοδο από το 1984 έως το 1992 (όταν το ζευγάρι τελικά χώρισε), τα πράγματα συχνά κλιμακώνονταν με φωνές, με το προσωπικό να φοβάται ότι θα μπορούσε να ξεσπάσει βία ανά πάσα στιγμή.

Όλα αυτά μάλλον μας προετοιμάζουν για μία νέα 5η σεζόν του “The Crown” με άφθονο υλικό. Καθώς το χρονοδιάγραμμα του διάσημου δράματος του Netflix μπαίνει στη δεκαετία του ’90 (με την Imelda Staunton να αναλαμβάνει τον ρόλο της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ II), η αναμέτρηση μεταξύ του Κάρολου (Dominic West) και της Νταϊάνα (Elizabeth Debicki) είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί, επίσης, στο επίκεντρο.

Η 5η σεζόν του “The Crown” θα κάνει το ντεμπούτο της στο Netflix στις 9 Νοεμβρίου – μια μέρα μόλις βγει στα ράφια το “The King: The Life Of Charles III”. Με άλλα λόγια, ο Κάρολος θα έχει δύο δύσκολες εβδομάδες μπροστά του, ειδικά καθώς η αναμενόμενη στέψη του τον Μάιο του 2023 πλησιάζει. 

Stewart για Diana: “Δύσκολο να μη νιώσεις προστατευτικά για εκείνη”

 

Ηθοποιός του “Τhe Crown” ενημέρωσε για τις αντωνυμίες που χρησιμοποιεί