Lexus RX «Extra»: Drag queen η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας

31/10/2022
από
Lexus RX «Extra», Billy L'Amour
Lexus RX «Extra», Billy L'Amour

Το να ζούμε τη ζωή μας «Extra» σημαίνει να μπορούμε να ξεπεράσουμε τον φόβο, και να κάνουμε αυτό που πραγματικά μας κάνει ευτυχισμένες/ους/α. Για τη drag queen και επιχειρηματία περουκών, Billy L’Amour, το να ζει «Extra»συνεπάγεται το να εκφράζεται, χωρίς να χρειάζεται να απολογηθεί γι’ αυτό, και να παραμένει πιστός στο μεγάλο του πάθος του στη ζωή. Ερωτεύτηκε για πρώτη φορά αυτό, που τελικά θα γινόταν τεράστιο κομμάτι της ζωής του, όταν ήταν έφηβος. Το drag. 

Ο Billy θυμάται ότι, «Πρωτοέκανα drag σε μια ομάδα κωμωδίας-μπαλέτου αποκλειστικά για άνδρες, που ονομάζεται Les Ballets Grandiva, και χορεύαμε κλασικό μπαλέτο, όπως τη Λίμνη των Κύκνων, και τον Καρυοθραύστη, αλλά σε drag. Αυτή η εμπειρία με δίδαξε πώς να γίνω ερμηνευτής και πώς να στέκομαι στη σκηνή ως ​​drag queen.»

Αυτή η πρώτη εμπειρία στο drag του έδωσε θάρρος και εσωτερική δύναμη, και ο Billy ήξερε ότι έπρεπε να το ακολουθήσει. Θυμάται, πώς ήταν τα πρώτα του βήματα στο drag, μια εμπειρία που εδραίωσε το πάθος του για αυτή τη μορφή τέχνης.

Ο Billy αναπολεί, λέγοντας ότι, «ανερχόμενος στο drag, ήμουν ένα παιδί των κλαμπ, που δημιουργούσε τα δικά του look από το τίποτα. Πολλοί από εμάς που ξεκινούσαμε τότε, δεν είχαμε τους σχεδιαστές, που έχουν τώρα οι drag queens». Στη συνέχεια, ο Billy θυμάται ότι, «όταν θέλαμε να δημιουργήσουμε μια εμφάνιση, μας έλεγαν να πάμε να βρούμε λίγο πλαστικό από τον δρόμο, για να φτιάξουμε ένα γλυπτό για το κεφάλι, έτσι ήταν οι πρώτες μέρες στο drag».

Καθ ‘όλη τη διάρκεια των εμφανίσεών του, ο Billy δημιούργησε την drag περσόνα του, τη Billy L’Amour, αφού πέρασε από το ταξίδι, για να νιώσει περηφάνια για την ταυτότητα φύλου του. Ο Billy χρησιμοποιεί τις αντωνυμίες ο/η το ίδιο, και κάνει drag για να εκφράσει τη θηλυκότητα μέσα του.

Ο ίδιος σκέφτεται: «Δημιουργώ τη Billy L’Amour, που είναι μια θεά που κάνει σόου, τραγουδάει, και χορεύει. Έρχεται από το Λας Βέγκας της δεκαετίας του 1960, ή από το Folies Bergère του Παρισιού. Είναι μια old-school showgirl. Η έμπνευσή της είναι η Rosalind Russell στο Auntie Mame, της οποίας το μότο είναι «Η ζωή είναι ένα συμπόσιο και τα περισσότερα φτωχά καθάρματα πεθαίνουν από την πείνα», πρέπει να ζήσεις, να ζήσεις, να ζήσεις! Κι έτσι ζω τη ζωή μου, ακολουθώντας τα πάθη μου και ζώντας στο έπακρο».

Παρόλο, που ο Billy εκφράζει τον εαυτό του μέσω της τέχνης του drag, ζει επίσης τη ζωή του άφοβα ως επιχειρηματίας, κάτι που δεν ήταν πάντα στα άμεσα σχέδιά του.

Ο Billy δηλώνει ότι, «εκτός από το drag, ζω επίσης τη ζωή μου χωρίς να απολογούμαι, παραμένοντας πιστός στον εαυτό μου, αρπάζοντας μία ευκαιρία που βρέθηκε στον δρόμο μου. Θα μπορούσα να είμαι παραδοσιακός και να γίνω κομμωτής, αλλά αυτό δεν θα ίσχυε για μένα. Έπρεπε να ακολουθήσω το πάθος μου».

Και ο Billy θα συνεχίσει να είναι ατρόμητος σε κάθε πτυχή της ζωής του, βρίσκοντας νόημα σε αυτό που κάνει. Σκεπτόμενος τι θα ακολουθήσει, ο Billy έχει μια αποστολή σύμφωνα με ότι αγαπά:

“Όταν κοιτάζω το μέλλον, βλέπω τον εαυτό μου να συνεχίζω να κάνω αυτό που αγαπώ και να είμαι τόσο χαρούμενος, ώστε να λέω ότι αγαπώ αυτό που κάνω. Θα ήθελα πολύ να φέρω περισσότερη ορατότητα στο drag και να εμπνεύσω τους ανθρώπους να εκτιμήσουν το drag σε όλη του την ομορφιά.” 

Δείτε παρακάτω τον Billy στη νέα διαφήμιση του Lexus RX «Extra».

https://www.youtube.com/watch?v=sXbVHCo3YVE
Δες και αυτό!