161029

Αυστηρές κυρώσεις ενδέχεται να αντιμετωπίσει η  γερμανική ποδοσφαιρική ομάδα «Bayern Munich», μετά το ομοφοβικό σκηνικό που σημειώθηκε στις 11 Μαρτίου από τους οπαδούς της, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την βρετανική Arsenal.

Πιο συγκεκριμένα, μια ομάδα οπαδών της Bayern ανάρτησε στις κερκίδες του σταδίου, όπου και διεξαγόταν ο αγώνα, ένα πανό με τη φράση «Gay Gunners» (gay κανονιέρηδες) δίπλα από μια καρικατούρα του ποδοσφαιριστή Mesut Ozil.

Η ομάδα της Arsenal αναφέρεται συχνά με το ψευδώνυμο «gunners».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τhe Guardian», η UEFA έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες άσκησης πειθαρχικών διώξεων εις βάρος της γερμανικής ομάδας, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!