Καταγγελία για επίθεση φασιστών στην παρέλαση του Athens Pride

834
Επίθεση από μια ομάδα ατόμων με φασιστικές διαθέσεις δέχθηκε η πορεία του Athens Pride, που πραγματοποιήθηκε χθες στο κέντρο της Αθήνας. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελίες, μια ομάδα πολύ νεαρών ατόμων που φορούσαν μαύρα και στρατιωτικά ρούχα επιτέθηκαν στην πορεία στη γωνία Αιόλου και Σταδίου τραμπουκίζοντας.

Η σελίδα Ήμουν, είμαι και θα είμαι στο Facebook αναφέρει, επίσης, ότι οι άγνωστοι χτύπησαν ένα τρανς άτομο και του άρπαξαν τη σημαία.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!