Σχολάς από τη δουλειά και σκάει μήνυμα στην εφαρμογή για sexdate αλλά ταυτόχρονα σκέφτεσαι το μπουρίτο που έχεις φάει για μεσημεριανό; Θες να απολαύσεις μια αιφνίδια outdoor περιπέτεια αλλά φοβάσαι ότι το χώμα δεν θα είναι το μόνο που θα σας λερώσει;

Μην φοβάσαι, η λύση είναι μπροστά σου! Το Sonny είναι ένα προϊόν το οποίο εκ’ πρώτης όψεως θα πίστευε κανείς ότι έχει βγει από το ΑΜΑΝ τηλεμάρκετινγκ, παρόλα αυτά είναι εδώ για να εκπληρώσει την επιθυμία σου για να κρατάς το πωπουδάκι σου γυαλιστερό και αστραφτερό, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Η ομάδα πίσω από την δημιουργία αυτού του προϊόντος σε καλεί να κρατάς καθαρό τόσο το πωπουδάκι σου όσο και τον πλανήτη, καθώς δεν χρειάζεται να σπαταλάς ένα σωρό χαρτί κάθε φορά που πας για το “νούμερο 2”.

“Γεμίστε, ψεκάστε, τελειώστε.” Τόσο απλό!

Επίσης σε προτρέπουν να μην περιορίσεις την χρήση του μόνο σε εσένα, καθώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να καθαρίσεις την ευαίσθητη περιοχή του κατοικιδίου σου, αν και θα σας συμβουλεύαμε να πάρεις μια δεύτερη συσκευή καλύτερα για κάτι τέτοιο.

Αν καίγεται το κωλαράκι σου να μάθει που μπορείς να το κάνεις δικό σου, μπορείς να το βρεις εδώ στο Indiegogo.

Δείτε το βίντεο του Sonny:

https://www.youtube.com/watch?v=NePGCPUShCs