Μια πανέμορφη νέα εκστρατεία από το Pantene σε συνεργασία με την GLAAD μεταφέρει ένα κοινωνικό μήνυμα για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, για την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων.

Καμπάνια GLAAD-Pantene: ΛΟΑΤΚΙ+ επιστρέφουν σπίτι τα Χριστούγεννα
Καμπάνια GLAAD-Pantene: ΛΟΑΤΚΙ+ επιστρέφουν σπίτι τα Χριστούγεννα

Το μήνυμα είναι “Coming Home Should BeautifuLGBTQ” , ενώ το βίντεο συνοδεύεται από την Τρανς Χορωδία του Λος Άντζελες.

“137 εκατομμύρια Αμερικανοί πολίτες θα ταξιδέψουν για το σπίτι τους, αυτήν την περίοδο των διακοπών. Το σαράντα τέσσερα τοις εκατό των ΛΟΑΤΚ ατόμων αισθάνονται ότι δεν μπορούν να επιστρέψουν σπίτι τους ως ο αληθινός εαυτός τους .

Η χορωδία τραγουδά: “I’ll Be Home for Christmas.” 

Το βίντεο ακολουθεί τα εξής άτομα, που πάνε σπίτι για τις διακοπές: Crystal S. από το Γούντμπριτζ (Woodbridge) της Βιρτζίνια, Steven H. από το Τόρανς (Torrance) της Καλιφόρνια, και Miliana S. από την Χέινς Σίτι της Φλόριντα.

Όπως, όποτε, οπουδήποτε, γυρίζεις στο σπίτι σου.
Coming home should be #BeautifuLGBTQ !

Το άτομο με το όνομα MJ, αναφέρει τη σημασία της οικογένειας που επιλέγει το κάθε άτομο να έχει:

«Το να πάω σπίτι για τις διακοπές είναι μια δύσκολη ερώτηση, αλλά έχω τα τόσα αδέρφια μου. Έχω μια τεράστια οικογένεια. Η σημασία εξεύρεσης μιας οικογένειας, που έχεις επιλέξει νομίζω ότι είναι το κλειδί για την τρανς κοινότητα. Η επιλεγμένη οικογένειά μου είναι σημαντική, επειδή έσωσε τη ζωή μου. Η οικογένειά μου, αυτή που επέλεξα, είναι εκείνα τα άτομα, που με βοήθησαν όταν ήμουν είχα βρεθεί χωρίς σπίτι. Σπίτι δεν είναι μόνο το μέρος που ακουμπώ το κεφάλι μου. Είναι οι άνθρωποι γύρω μου. Οι άνθρωποι που με υποστηρίζουν, και οι άνθρωποι που με αγαπούν άνευ όρων.” 

Χρήσιμες συμβουλές για το πώς θα τα βγάλετε πέρα στις διακοπές των Χριστουγέννων