Μια χριστουγεννιάτικη διαφήμιση έχει γίνει δημοφιλής στο διαδίκτυο με το συναισθηματικό της μήνυμα έχοντας συγκεντρώσει πολύ θετικά σχόλια.

Το διαφημιστικό σποτ, το οποίο έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας ταινίας μικρού μήκους, που θα μπορούσε να διαγωνίζεται σε ένα διάσημο φεστιβάλ, κοινοποιήθηκε από την JB España το Σαββατοκύριακο.

she-JB
she-JB

Με τίτλο «She» και με φόντο την αγροτική Ισπανία, στο σποτ ακούγεται το μουσικό κομμάτι του Elvis Costello «She», όπου μέσα σε τρία λεπτά το ισπανικό brand ουίσκι απεικονίζει ένα ηλικιωμένο πρόσωπο να πειραματίζεται με καλλυντικά.

Πρόκειται για ένα βίντεο σχετικά με τη σχέση μιας νεαρής τρανς κοπέλας με τον παππού της.

«Αυτή η διαφήμιση της @jb_spain είναι όμορφη, έχει κάνει αυτόν τον cis στρέιτ άντρα να κλάψει», έγραψε στο Twitter κάποιος ονόματι Pablo Echenique.

«Η ίδια της η ύπαρξη, σημαίνει ότι η ανάγκη για προστασία των δικαιωμάτων των τρανς ατόμων αφορά στο μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας», συνέχισε ο γεννημένος στην Αργεντινή Ισπανός φυσικός και πολιτικός, ο οποίος έχει 606,3 χιλιάδες ακόλουθους στην πλατφόρμα.

«Είναι ανεξήγητο ότι υπάρχουν πολιτικές ομάδες που δεν το καταλαβαίνουν», πρόσθεσε επίσης.

Μόνο το μερίδιο της διαφήμισης της Echenique έχει προσελκύσει 376,8 χιλιάδες προβολές.

Ένας εκπρόσωπος του brand είπε (σύμφωνα με το ReasonWhy): «Είναι μια χριστουγεννιάτικη ιστορία, που αφηγείται την όμορφη σχέση μεταξύ ενός παππού και της εγγονής του. Και το πώς η αγάπη που τους ενώνει είναι τόσο μεγάλη, που ξεπερνά κάθε προκατάληψη, ή εμπόδιο που μπορεί να τους χωρίσει».

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Αυτή η ιστορία είναι μια αντανάκλαση αποδοχής, σεβασμού και πάνω από όλα ανεκτικότητας».

Η διαφήμιση συνδημιουργήθηκε από το δημιουργικό πρακτορείο El Ruso de Rocky και επιπλέον την εταιρεία παραγωγής Agosto. Το σκηνοθέτησε ο Gabe Ibáñez.