Ο ηθοποιός, γνωστός από τη σειρά Walking Dead, Khary Payton, μίλησε δημόσια για τον τρανς γιο του, σε ένα καταπληκτικό ποστ στο Instagram και, ναι, ήδη εμείς εδώ κλαίμε.

Ηθοποιός του Walking Dead περήφανα μας συστήνει τον τρανς γιο του Karter

Ο Payton, ο οποίος ενσαρκώνει τον King Ezekiel στη σειρά, τη Δευτέρα το απόγευμα (15 Ιουνίου) μοιράστηκε με τον κόσμο, ένα αξιολάτρευτο ποστ για τον γιο του, Karter.

Έγραψε ότι ο Κάρτερ επέλεξε το όνομά του, εν μέρει, ως μία αφιέρωση στον πατέρα του, και πώς είναι έτοιμος και αποφασισμένος να αναλάβει τυχόν τρανσφοβικά τρολ, που θα βρεθούν στο δρόμο του. Ναι, από εδώ ξεκινάμε να κλαίμε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khary Payton (@kharypayton) στις

Το ποστ συνοδεύεται από μια φωτογραφία του Karter και αναφέρει:

«Αυτό το παιδί μου. Ένα από τα πιο χαρούμενα, καλά προσαρμοσμένα άτομα που έχω γνωρίσει ποτέ.
«Ο γιος μου, Κάρτερ. Ο Καρτέρ με Κ, γιατί του θυμίζει το όνομά μου. Το επέλεξε. Βλέπετε, γεννήθηκε γυναίκα, αλλά πάντα αυτοπροσδιοριζόταν ως αγόρι.
«Νόμιζε ότι θα ήταν ωραίο αν το ανακοίνωνα στα κοινωνικά μέσα. Του είπα ότι θα υπήρχαν τόσα πολλά άτομα που θα είναι υποστηρικτικά, αλλά και πολλά που θα είναι σκληρά και κακοποιητικά.
«Είπε: «Ναι, τα ξέρω τα τρολ, μπαμπά. Μπορώ να τα χειριστώ» .
«Ρε φίλε, δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο, από το να βλέπεις το παιδί σου να νιώθει τη χαρά να εξερευνά τι σημαίνει να είσαι αληθινός στον εαυτό του. Αυτό είναι το ταξίδι του και είμαι εδώ για αυτόν.

«Ελπίζω να έχετε όλες/οι την ευκαιρία να νιώσετε την άσβεστη αγάπη που νιώθω τώρα.»