«Ήταν έγκλημα, όχι ατύχημα»: Η απάντηση της Γερμανού στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

0
298
Συγγνώμη ζήτησε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, για τη δήλωση που έκανε χθες σχετικά με τον τραγικό θάνατο του 36χρονου Αντώνη στο Blue Horizon.

Συγκεκριμένα ο υπουργός είχε γράψει: «Τέτοιες σκηνές δεν τις έχουμε ξαναδεί και είναι σίγουρο ότι σήμερα θρηνούμε τον χαμό του συνανθρώπου μας αλλά θρηνούν και οι οικογένειες των μελών του πληρώματος τους δικούς τους ανθρώπους που πήγαν να βγάλουν ένα μεροκάματο και δεν ξέρω για ποιους λόγους σήμερα κατηγορούνται για ανθρωποκτονία».

Λίγες μέρες και μετά την κατακραυγή ο υπουργός επανήλθε, γράφοντας:  «Ζητώ συγγνώμη αν άθελά μου με λανθασμένη διατύπωση, ενδεχομένως κάποιοι εξέλαβαν την καταδίκη μου προς το περιστατικό και την ανάγκη διαλεύκανσής του, ως εξίσωση του θύματος με τον θύτη. Ο Αντώνης και η οικογένειά του είναι τα μεγάλα θύματα αυτής της τραγωδίας».

Την ανάρτησή του αυτή στο Twitter, ωστόσο, σχολίασε η Ναταλία Γερμανού.

«Εγώ την “ακούω” τη συγνώμη κύριε Υπουργέ κι όταν δω τους θύτες του Αντώνη (φανερούς και αφανείς) βαθιά χωμένους στη φυλακή -ΒΑΘΙΑ όμως, θα τη δεχτώ κιόλας. Ήταν έγκλημα, όχι ατύχημα», ήταν το σχόλιό της.