Η σταρ του τένις, Ναόμι Οσάκα, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της την Τετάρτη, δημοσιεύοντας στους λογαριασμούς της στα social media μια φωτογραφία από το υπερηχογράφημα.

«Τα τελευταία χρόνια ήταν τουλάχιστον ενδιαφέροντα, αλλά διαπιστώνω ότι είναι οι πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή, που μπορεί να είναι οι πιο διασκεδαστικές», έγραψε η τέσσερις φορές μεγάλη πρωταθλήτρια δίπλα στη φωτογραφία.

«Αυτοί οι λίγοι μήνες μακριά από το άθλημα, μου έχουν δώσει πραγματικά μια νέα αγάπη και εκτίμηση για το παιχνίδι, στο οποίο έχω αφιερώσει τη ζωή μου».

 Η Οσάκα είπε, ότι σχεδιάζει να επιστρέψει στο τένις το 2024, για το Australian Open της επόμενης χρονιάς, ένα τουρνουά που έχει κερδίσει ήδη δύο φορές.

«Ξέρω ότι έχω τόσα πολλά να περιμένω στο μέλλον», πρόσθεσε. «Ένα πράγμα για το οποίο ανυπομονώ, είναι να δει το παιδί μου έναν από τους αγώνες μου, και να πει σε κάποιον «αυτή είναι η μαμά μου».

Η Οσάκα έμεινε μακριά από το ανταγωνιστικό τένις και έκανε πολλές δηλώσεις σχετικά με τις δυσκολίες της με την ψυχική της υγεία, μετά από ένα περιστατικό τον Αύγουστο του 2021, όπου ήταν εμφανώς πιεσμένη και συναισθηματικά φορτισμένη, ενώ μιλούσε στα μέσα ενημέρωσης, κατά τη διάρκεια μιας υποχρεωτικής συνέντευξης τύπου στο Roland Garros.

Στη συνέχεια, η Οσάκα αποχώρησε από το Γαλλικό Open εκείνη τη χρονιά και αποκάλυψε ότι είχε «υποφέρει μακρές περιόδους κατάθλιψης» από τότε που κέρδισε το πρώτο της μεγάλο πρωτάθλημα το 2018.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει ένας απόλυτα σωστός δρόμος στη ζωή, αλλά πάντα ένιωθα ότι αν προχωρήσεις με καλές προθέσεις, θα βρεις τον δρόμο σου τελικά», πρόσθεσε η Οσάκα στη δήλωσή της την Τετάρτη.