Η συμμετοχή του Jonathan Bailey στο «Heartstopper» ήταν δική του ιδέα

10/05/2024
από
Η επερχόμενη εμφάνιση του Jonathan Bailey στην τρίτη σεζόν του «Heartstopper» έχει ήδη ενθουσιάσει τους θαυμαστές. Τώρα, ο πρωταγωνιστής του «Fellow Travellers» αποκάλυψε ότι η συμμετοχή του στην κουήρ σειρά ήταν δική του ιδέα.

«Όπως τόσοι πολλοί άνθρωποι, παρακολούθησα την πρώτη σεζόν και σκέφτηκα ότι ήταν ένα από τα μεγαλύτερα, πιο όμορφα δώρα σε τόσους πολλούς ανθρώπους, και μακάρι να το είχα αυτό μεγαλώνοντας», δήλωσε ο Bailey στο Variety στο κόκκινο χαλί του Met Gala.

Έτσι, αποφασισμένος να γίνει μέρος της μαγείας, ο Bailey χρησιμοποίησε μια προσωπική επαφή για να διεκδικήσει έναν ρόλο στη νέα σεζόν.

«Είχα έναν κοινό φίλο που γνώριζε τον [εκτελεστικό παραγωγό Patrick Walters] και του είπα: “Αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω για να βοηθήσω και να γίνω μέρος αυτής της ιστορίας“», θυμάται ο Bailey.

Ο ρόλος του Bailey στο «Heartstopper» μοιάζει με το στάτους του ηθοποιού ως καρδιοκατακτητή. Θα υποδυθεί τον Jack Maddox, ένα διάσημο ακαδημαϊκό και crush του Charlie. Τον περασμένο μήνα, η σειρά δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο του Bailey στα γυρίσματα, με τον ίδιο να φοράει ένα γκρι κοστούμι και ένα ζευγάρι γυαλιά μυωπίας.

Ο Bailey συνέχισε να επαινεί τη σειρά, λέγοντας ότι το «Heartstopper» «πραγματικά έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι μπορούν να εξελιχθούν και να επικοινωνήσουν αυτό που είναι».

«Δεν είναι μόνο για την κοινότητά μας», είπε. «Είναι για κάθε άτομο που είναι μέλος μιας οικογένειας που έχει ένα μέλος της ΛΟΑΤ+ κοινότητας. Μας βοηθάει όλους μας».

Και όταν οι νεαροί κουήρ θαυμαστές εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για την εκπροσώπηση που προσφέρει ο Bailey, «αυτό σημαίνει τα πάντα», είπε.

Αν και ο ηθοποιός δεν αποκάλυψε πόσες ημέρες πέρασε στο πλατό του Heartstopper, μοιράστηκε ότι την ημέρα πριν από το Met Gala, παρακολούθησε την τελευταία παράσταση του συμπρωταγωνιστή του στο Heartstopper, Joe Locke, στο Sweeney Todd στο Broadway, τονίζοντας ότι ήταν «καταπληκτική».

Η 3η σεζόν του «Heartstopper» θα κυκλοφορήσει αυτόν τον Οκτώβριο στο Netflix.
Δες και αυτό!