Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ ειρωνεύεται όσους επιτίθενται στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα

11/06/2024
από
Η τραγουδίστρια του «Espresso» Σαμπρίνα Κάρπεντερ έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο που επιτίθεται στο Pride, αλλάζοντας τους στίχους σε ένα από τα τραγούδια της.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή του μουσικού φεστιβάλ Governors Ball στη Νέα Υόρκη το Σαββατοκύριακο (8 Ιουνίου), η 25χρονη τραγουδίστρια χρησιμοποίησε το τέλος του τραγουδιού της (outro) από το τραγούδι της «Nonsense» για να αντιμετωπίσει κάθε μισαλλόδοξο τρολ στο πλήθος.

Η Κάρπεντερ έχει γίνει γνωστή για το ελεύθερο στυλ στο τέλος του τραγουδιού «Nonsense», αλλάζοντας τους στίχους για να αντικατοπτρίζει το πού παίζει ή τι συμβαίνει στον κόσμο.

Στη συγκεκριμένη συναυλία, χρησιμοποίησε το τραγούδι για να απαντήσει σε όσους δεν υποστηρίζουν τον Μήνα Υπερηφάνειας.

«Να του απαντήσω; Είναι δύσκολη απόφαση. Δεν θα χωρέσει μέσα μου, είμαι μια χαζή μικρή», είπε αρχικά.

Η τραγουδίστρια του «Please Please Please Please» στη συνέχεια άλλαξε τους στίχους και είπε: «Οι άνθρωποι που μισούν το Pride μπορούν να ρουφήξουν τα κυβερνητικά (gov) αρχίδια μου».

Προφανώς υπήρχαν αρκετά κουήρ άτομα και σύμμαχοι στο κοινό, καθώς η ατάκα της Κάρπεντερ έλαβε ενθουσιώδη χειροκροτήματα.  

Καθώς η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα γιορτάζει τον Μήνα Υπερηφάνειας, η απλή θέα ενός ουράνιου τόξου ή μιας Pride σημαίας συνεχίζει να αναστατώνει τους αξιολύπητους μισαλλόδοξους.

Πρόσφατα, χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξοργίστηκαν με την ΙΚΕΑ, επειδή διαθέτει προς πώληση μια τούρτα στα χρώματα του ουράνιου τόξου για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ είναι μία από τις πολλές κουήρ σταρ και συμμάχους που χρησιμοποιούν τον μήνα υπερηφάνειας για να μιλήσουν για τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα – είτε με σοβαρότητα, είτε για να γελοιοποιήσουν το αντί-ΛΟΑΤΚΙ+ πλήθος.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η τραγουδίστρια του «Good Luck, Babe!», Σαπέλ Ρόαν, αποκάλυψε ότι αρνήθηκε να εμφανιστεί σε εκδήλωση Υπερηφάνειας στον Λευκό Οίκο, επικαλούμενη ότι θα το κάνει όταν οι ΗΠΑ επιτύχουν την «ελευθερία, δικαιοσύνη και ελευθερία για όλους».
Δες και αυτό!