Η “αντίστροφη” συσκευασία των Skittles για τον μήνα υπερηφάνειας

25/05/2020
από
Η "αντίστροφη" συσκευασία των Skittles για τον μήνα υπερηφάνειας

“Skittles, γευτείτε το ουράνιο τόξο!” Αυτή είναι η νέα συσκευασία των Skittles για τον επερχόμενο μήνα υπερηφάνειας, Skittles Pride Packs.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKITTLES (@skittles) στις

Για πρώτη φορά στις Η.Π.Α., η εταιρεία κυκλοφορεί την καμπάνια “Give the Rainbow” στην οποία αφαιρούν από το σακουλάκι τους τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Πρόκειται για έξυπνη αντίστροφη μιας τυπικής καμπάνιας για Pride, καθώς οι περισσότερες μάρκες βάφονται στα χρώματα υπερηφάνειας. Αντ ‘αυτού, η συσκευασία των Skittle και οι ίδιες οι καραμέλες θα φαίνονται γκρι, διατηρώντας παράλληλα τις Πέντε Φρουτώδεις γεύσεις, για τις οποίες είναι γνωστές. Βασικά, αν θέλετε να χωρίσετε τα καραμελάκια σας με φράουλα, πορτοκάλι, σταφύλι, πράσινο μήλο και λεμόνι, καλή τύχη!

“Μόνο ένα ουράνιο τόξο έχει σημασία, κατά τη διάρκεια της υπερηφάνειας” , γράφει η συσκευασία.

Μάλιστα, για κάθε πακέτο, που αγοράζεται τον Ιούνιο, 1 δολάρια πρόκειται να γίνεται δωρεά GLAAD. Κι ενώ αυτή η δωρεά έχει ένα ταβάνι τα 100.000 δολάρια, εξακολουθεί να είναι ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι αλλαγής.

«Αυτόν τον μήνα υπερηφάνειας, το Skittles αφαιρεί το ουράνιο τόξο του, αλλά το αντικαθιστά με ένα πολύ δυνατό μήνυμα, σχετικά με την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και μια ορατή στάση αλληλεγγύης» , δήλωσε η πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της GLAAD, Sarah Kate Ellis. «Φέτος, όταν πολλά ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα δεν θα μπορούν να συγκεντρωθούν σε μεγάλες εκδηλώσεις υπερηφάνειας, είναι τόσο σημαντικό οι εταιρίες και άλλοι σύμμαχοι να βρουν αυθεντικούς και δημιουργικούς τρόπους για να δείξουν ότι βρίσκονται μαζί με την κοινότητά μας.”
Δες και αυτό!