Η Havaianas παρουσιάζει την πρώτη Pride συλλογή της παγκοσμίως, γιορτάζοντας μαζί με την LGBTQIA+ κοινότητα και καθιερώνει τη συνεργασία της με το κίνημα All Out.

Η συλλογή Pride, αποτελείται από δύο νέα μοντέλα σαγιονάρες, μια τσάντα και καρφίτσες. Το 7% των καθαρών πωλήσεων της συλλογής θα διατεθεί τόσο σε τοπικά, όσο και σε παγκόσμια προγράμματα για την καταπολέμηση των προκαταλήψεων και για την υποστήριξη της κοινότητας LGBTQIA + . H συλλογή αυτή ήρθε για να μείνει και θα είναι γίνει μόνιμο και αναπόσπαστο κομμάτι στο χαρτοφυλάκιο του brand!

Ιούνιος 2020 – Το brand Havaianas δεσμεύεται απέναντι στην LGBTQIA + κοινότητα και παρουσιάζει μια νέα σειρά προϊόντων μέσα στον Ιούνιο, που έχει καθιερωθεί ώς μήνας του του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας – Pride με σκοπό να το υποστηρίξει. Επιπλέον, αναλαμβάνει δεσμεύσεις και ανακοινώνει δράσεις και πρωτοβουλίες προκειμένου να εξαλείψει τη διαφορετικότητα, να προωθήσει την ισότητα και να διασφαλίσει συνεχή υποστήριξη των προγραμμάτων και των ΜΚΟ που συνδέονται με το παγκόσμιο κίνημα All Out με τα απαραίτητα κεφάλαια, ώστε να συνεχίσουν το έργο αναζήτησης καλύτερων συνθηκών για τα μέλη της κοινότητας.

Οι πρωτοβουλίες που ανακοινώθηκαν αφορούν στην οικονομική ενίσχυση του παγκόσμιου κινήματος Αll Out, ενός Οργανισμού που δραστηριοποιείται τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, υποστηρίζοντας τα δικαιώματα των ανθρώπων που ανήκουν στην LGBTQIA+ κοινότητα, μέσω των πωλήσεων της συλλογής Havaianas Pride Collection.

Επίσης, το brand ανακοίνωσε ότι θα διαθέτει μεγαλύτερη ποικιλία μεγεθών για περισσότερα από 20 προϊόντα, όπως είναι η συλλογή Glitter και πολλά ακόμη Havaianas μοντέλα. Ακόμα αξίζει να σημειωθεί μια ακόμη καινοτόμα αλλαγή στο ηλεκτρονικό κατάστημα του brand, όπου από τον Σεπτέμβριο, οι καταναλωτές θα μπορούν να επιλέγουν τα προϊόντα με βάση το χρώμα που τους αρέσει, τη διάθεση και το στυλ τους, καθώς πλέον δεν θα διαχωρίζονται ανά φύλο.

Στα σχεδόν 60 χρόνια ιστορίας του, το brand Havaianas έχει φορεθεί από όλους, ανεξαρτήτως φύλου, κοινωνικής τάξης, εθνικότητας, θρησκείας ή σεξουαλικού προσανατολισμού. Σήμερα, το 2020, μέσω της συνεργασίας του με το κίνημα All Out, και με τις αλλαγές που προγραμματίζει στα μεγέθη των συλλογών του, κάνει ένα ακόμη βήμα μπροστά. «Τα τελευταία χρόνια έχουμε κάνει πολλά βήματα όσον αφορά την προώθηση της ποικιλομορφίας στα κανάλια επικοινωνίας μας, αλλά γνωρίζουμε ότι αυτό είναι ένα μακρύ ταξίδι. Κατανοούμε ότι αυτή η αλλαγή λειτουργεί σαν αλυσιδωτή αντίδραση και γίνεται ισχυρότερη αν είναι μια μακροπρόθεσμη δέσμευση. Ενσωματώνοντας τα προϊόντα της συλλογής Pride μόνιμα στον κατάλογό μας και επεκτείνοντας τη διαθεσιμότητα πολλών συλλογών σε μεγαλύτερη ποικιλία μεγεθών, ώστε να ταιριάζουν σε περισσότερους ανθρώπους, το brand Havaianas δεσμεύεται να υποστηρίζει συνεχώς την κοινότητα LGBTQIA +», αναφέρει η Fernanda Romano, CMO της Alpargatas, όπου ανήκει το brand Havaianas. Η νέα συλλογή Pride είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό λανσάρισμα, αποτελεί ορόσημο για το brand, καταρρίπτοντας τα στερεότυπα και κάνοντας τη διαφορά.

«Τα τελευταία χρόνια, είμαστε σε επικοινωνία με πολλούς και διαφορετικούς Influencers, ώστε το κίνημα και η αλλαγή που ξεκινάει τώρα, να μπορούν να πραγματοποιηθούν με φυσικό και απόλυτα διαυγή τρόπο, που είναι ακριβώς αυτό το πρεσβεύει το brand Havaianas» , εξηγεί η Fernanda Romano.

Το brand Havaianas συνεργάζεται με το παγκόμιο κίνημα All Out, που δραστηριοποιείται στην Βραζιλία για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της LGBTQIA+ κοινότητας

Η Havaianas ξεκίνησε σε συνεργασία με το κίνημα All Out, που δραστηριοποιείται παγκοσμίως, υποστηρίζοντας την αγάπη και την ισότητα, κινητοποιώντας την κοινωνία και τις εταιρείες να υπερασπιστούν τα δικαιώματα της LGBTQIA+ κοινότητας. Για κάθε προϊόν της συλλογής Pride που θα πωλείται, θα δωρίζεται το 7% των καθαρών εσόδων στο κίνημα All Out. Αυτή η δέσμευση θα είναι συνεχής, καθώς η νέα συλλογή Pride θα αποτελέσει μόνιμη προσθήκη στον κατάλογο του brand, ώστε να παρέχει σταθερή υποστήριξη στο κίνημα.

«Σε σχεδόν 70 χώρες θεωρείται έγκλημα να είσαι ομοφυλόφιλος. Η αποστολή του κινήματος All Out είναι να διασφαλίσει ότι κανένας άνθρωπος δεν θα χρειαστεί να θυσιάσει την ελευθερία, την αξιοπρέπειά, την οικογένεια και την ασφάλειά του, επειδή είναι ο εαυτός του και αγαπάει αυτούς που διαλέγει να αγαπάει. Η συνεργασία μας με το brand Havaianas, θα δώσει μια σημαντική ώθηση στο έργο που κάνουμε για την υποστήριξη των δικαιωμάτων της LGBTQIA+ κοινότητας, τόσο στη Βραζιλία, όσο και παγκοσμίως» , αναφέρει ο Leandro Ramos, Διευθυντής του κινήματος All Out στην Λατινική Αμερική.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

All kinds of love are legit. ❤️🧡💛💚💚💜 #pridemonth #loveislove #lgbtq

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Havaianas Europe (@havaianaseurope) στις


Επέκταση μεγεθών

Το brand Havaianas έχει δεσμευτεί να γίνει ακόμα πιο δημοκρατικό, έτσι ώστε ακόμη περισσότεροι άνθρωποι να μπορέσουν να φορέσουν το ζευγάρι Havaianas που επιθυμούν. Μέχρι σήμερα, λόγω ζήτησης, το brand είχε ορισμένους περιορισμούς στα μεγέθη κάποιων συγκεκριμένων μοντέλων και χρωμάτων, καθώς θεωρούνταν πιο «θηλυκά», αλλά αυτό αλλάζει οριστικά. Συνολικά, περισσότερα από 20 μοντέλα θα είναι πλέον διαθέσιμα και σε μεγαλύτερα μεγέθη φτάνοντας μέχρι και το νούμερο 45/46. Επιπλέον, τα περισσότερα μοντέλα της νέας συλλογής για το 2021 θα είναι εργοστασιακά διαθέσιμα και σε μεγαλύτερα μεγέθη.

Ορισμένες από τις βασικές και πιο πετυχημένες εμπορικά συλλογές, όπως είναι οι Slim, Slim Glitter, Top Disney και πολλές ακόμη, θα είναι διαθέσιμες από τον Ιούλιο σε μεγαλύτερα μεγέθη στα φυσικά καταστήματα Havaianas, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα του brand.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Havaianas Europe (@havaianaseurope) στις

Επανάσταση των φύλων στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Από τον Σεπτέμβριο όλοι θα είναι ελεύθεροι να επιλέξουν οποιοδήποτε προϊόν Havaianas τους αρέσει και τους εκφράζει, ανεξαρτήτως φύλου. Το brand Havaianas θα παρουσιάσει τον Σεπτέμβριο τη νέα ιστοσελίδα του, όπου τα προϊόντα δεν θα κατηγοριοποιούνται σύμφωνα με το φύλο, καταρρίπτοντας έτσι τα στερεότυπα και τον παραδοσιακό τρόπο αναζήτησης προϊόντων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Havaianas Europe (@havaianaseurope) στις

Συμβουλευτική υποστήριξη σχετικά με θέματα που αφορούν την LGBTQIA+ κοινότητα

Προκειμένου να διασφαλίσει τη σωστή επικοινωνία και άρτια ενημέρωση όλων των μελών της ομάδας, σχετικά με το κίνημα All Out και τα δικαιώματα της LGBTQIA+ κοινότητας, το brand Havaianas συνεργάστηκε με εξωτερικούς, εξειδικευμένους συμβούλους.