Η «πραγματική» Martha του «Baby Reindeer» πρόκειται να δώσει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη

09/05/2024
από
Το άτομο που φέρεται να ενέπνευσε τον χαρακτήρα της Martha στο αυτοβιογραφικό δράμα του Richard Gadd, «Baby Reindeer», θα εμφανιστεί στον Piers Morgan για να «ξεκαθαρίσει τα πράγματα».

Η επιτυχημένη σειρά του Netflix, η οποία κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα και δημιουργήθηκε από τον bi κωμικό Richard Gadd, αφηγείται την τραυματική ιστορία της του κωμικού Donny (Gadd) με μια stalker ονόματι Martha, την οποία υποδύεται η πρωταγωνίστρια του «Pride», Jessica Gunning.

Το «Baby Reindeer» έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές, με κάποιους μάλιστα να προσπαθούν να βρουν τη «Martha» στην πραγματική ζωή, παρά τις εκκλήσεις του Gadd προς τους θαυμαστές να σταματήσουν να το κάνουν.

Τώρα, μια γυναίκα με το όνομα Fiona Harvey αποκάλυψε την ταυτότητά της και πρόκειται να δώσει τη δική της εκδοχή της ιστορίας σε μια νέα συνέντευξη στην εκπομπή «Piers Morgan Uncensored» στο YouTube σήμερα το βράδυ (9 Μαΐου).

Σύμφωνα με τη Metro, η Harvey, η οποία είχε δηλώσει προηγουμένως ότι σκέφτεται να μηνύσει το Netflix για την απεικόνιση της Martha, θα «βάλει τα πράγματα στη θέση τους, αφού αποκαλύφθηκε από τους θαυμαστές της επιτυχημένης σειράς».

Η εκπομπή θα σηματοδοτήσει την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Harvey, αν και προηγουμένως είχε μιλήσει στο σκωτσέζικο Daily Record για τη σειρά-στην οποία η Martha μπαίνει φυλακή- υποστηρίζοντας ότι είναι «όλα κατασκευασμένα».

«Δεν έχω πάει φυλακή. Δεν ξέρω πού είναι τα τεσσεράμισι χρόνια και εννέα μήνες. Τίποτα από αυτά δεν συνέβη. Είναι ένα μάτσο ανοησίες», ισχυρίστηκε.

«Ο Gadd πρέπει να αποδείξει ότι πήγα στη φυλακή, κάτι που δεν συνέβη. Ποτέ δεν με έστειλαν στη φυλακή. Αυτό είναι προφανές.

«Το πρώτο πράγμα θα ήταν η αστυνομία στην πόρτα σου, μετά θα σου απαγγελθούν κατηγορίες, μετά θα έχεις δίκη. Μετά θα σου έβαζαν πρόστιμο ή κάτι τέτοιο ή θα πήγαινες φυλακή», συνέχισε. Πρόσθεσε επίσης ότι είναι «απόλυτα ικανή δικηγόρος» και θα εκπροσωπούσε τον εαυτό της κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε πιθανής νομικής ενέργειας.

Η σειρά «Baby Reindeer» προβάλλεται τώρα στο Netflix.
Δες και αυτό!