Η Nicki Minaj είπε ότι είναι η νούμερο ένα θαυμάστρια του Trump

29/01/2026
από
Η hip-hop τραγουδίστρια Nicki Minaj εμφανίστηκε σε μια εκδήλωση της αμερικανικής κυβέρνησης και ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump.

Συγκεκριμένα, η εκδήλωση έγινε για την ανακοίνωση των συνταξιοδοτικών λογαριασμών Section 530A (που η κυβέρνηση αποκαλεί «Trump Accounts»), ένα έργο το οποίο δωρίζει μεταξύ 150.000 και 300.000 δολαρίων.

«Είμαι πιθανώς η νούμερο ένα θαυμάστρια του προέδρου και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει», είπε καθώς ανέβηκε στη σκηνή με τον Donald Trump να την κοιτάζει από πίσω. «Και το μίσος ή ό,τι έχουν να πουν οι άνθρωποι, δεν με επηρεάζει καθόλου. Στην πραγματικότητα, με παρακινεί να τον υποστηρίζω περισσότερο».

«Δεν θα τους αφήσουμε να τον εκφοβίζουν, και ξέρετε, αυτή η [ακούσια] εκστρατεία, δεν θα πετύχει, εντάξει; Έχει πολλή δύναμη πίσω του και ο Θεός τον προστατεύει», είπε η Minaj.

Ο Trump έσκυψε για να της πει κάτι και αυτή έδειξε αμήχανα προς τα δεξιά της, ρωτώντας αν πρέπει να βγει από εκεί, και έφυγε από τη σκηνή.

Η τραγουδίστρια γίνεται σταδιακά όλο και πιο φανερή και ένθερμη υποστηρίκτρια του Τραμπ, με την αντίθεσή της στα τρανς δικαιώματα να βρίσκεται στο επίκεντρο. Σε μια εκδήλωση της Turning Point USA τον Δεκέμβριο, είπε ότι ο Trump είναι «όμορφος» και στη συνέχεια προχώρησε και σε τρανσφοβικές δηλώσεις, με αφορμή τη στάση του κυβερνήτη της Καλιφόρνιας Gavin Newsom απέναντι στην κοινότητα.

«Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι αγόρι. Πώς σας φαίνεται αυτό; Πόσο ισχυρό είναι αυτό; Πόσο βαθύ είναι αυτό; Τα αγόρια θα είναι αγόρια, και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό».

Νωρίτερα αυτόν το μήνα, έκανε ομοφοβικές προσβολές προς τον γκέι δημοσιογράφο Don Lemon μετά τη μετάδοση μιας διαμαρτυρίας σε μια εκκλησία στη Μινεσότα. Οι συντηρητικοί ισχυρίστηκαν ότι η διαμαρτυρία, η οποία αφορούσε την αντίθεση στην Υπηρεσία Μετανάστευσης (ICE), ήταν μια επίθεση εναντίον των «χριστιανών πιστών».




Δες και αυτό!