Η τελευταία (κουήρ) εμφάνιση του Alexander Skarsgård έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ο ηθοποιός φάνηκε να ενσαρκώνει τον ρόλο του στην BDSM ταινία «Pillion» με μεγάλη επιτυχία και στην πραγματική του ζωή.
Η ταινία «Pillion», στην οποία πρωταγωνιστεί, είναι ένα κίνκι ατμοσφαιρικό ψυχόδραμα: ο Ray (Alexander Skarsgård), ένας χαρισματικός αρχηγός μιας συμμορίας μηχανόβιων, εισάγει τον συνεσταλμένο Colin (Harry Melling) σε μια υποτακτική σχέση.
Στο BFI London Film Festival, ο Skarsgård, με styling από τον Harry Lambert, φόρεσε ολόκληρο το σύνολο από τη συλλογή Fall 2025 του Ludovic de Saint Sernin: λευκό αμάνικο top με ανοιχτή πλάτη, δερμάτινο παντελόνι με κορδόνια και chunky μποτάκια Jimmy Choo.

Ο ηθοποιός φαίνεται να διασκεδάζει φλερτάροντας με φετιχιστικά στοιχεία στις εμφανίσεις του. Φέτος, στις Κάννες, είχε εμφανιστεί με kinky μπότες και ένα vintage μπλουζάκι, στη βρετανική εκπομπή «Lorraine», με σορτς και κάλτσες, χορεύοντας και κάνοντας περιστροφές. «Ήθελα να είμαι σέξι σήμερα», είπε στον παρουσιαστή Ranvir Singh. «Και τι πιο σέξι από έναν μεσήλικα άντρα με βρετανική σχολική στολή;».
Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης, φόρεσε ένα λευκό μεταξωτό πουκάμισο με γκρι σχέδια που παρέπεμπαν σε dildo και butt plugs από τον οίκο Magliano, εμπνευσμένο από την queer υποκουλτούρα του 19ου αιώνα στην Ιταλία.
Στο κόκκινο χαλί, πόζαρε μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του — ανάμεσά τους ο Paul Talies και το σκυλί του στην οθόνη, Maggie — μπροστά από μια τεράστια μηχανή.

Μιλώντας για την ταινία πρόσφατα, ο Σουηδός ηθοποιός είπε ότι οι ερωτικές εμπειρίες που είχε στο παρελθόν με άνδρες και γυναίκες δεν του φάνηκαν σχετικές κατά την προσπάθεια απεικόνισης του μυστήριου Ray.
«Διαπίστωσα ότι σε αυτή την περίπτωση, το παρελθόν μου δεν έχει καμία σημασία. Εννοώ, έχω ένα παιδί, αλλά το τι έχω κάνει στο παρελθόν, με ποιους έχω συνάψει σχέσεις, άντρες, γυναίκες…[δεν έχει σχέση].
«Για μένα, το σημαντικό ήταν ότι αυτό μου φάνηκε σαν μια ευκαιρία να διηγηθώ μια ιστορία για μια υποκουλτούρα που δεν είχα δει να απεικονίζεται με αυτόν τον τρόπο – με τόση αυθεντικότητα», είπε στο Variety στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης.
«Η εμπειρία μου από την παρακολούθηση αυτού του θέματος στην οθόνη ήταν μέσω της ταινίας Cruising, όπου παρουσιάζεται η σκοτεινή πλευρά της Νέας Υόρκης, που είναι επικίνδυνη, φονική και τρομακτική.
«Δεν είμαι ο Ray, αλλά έχω μια μικρή εμπειρία από αυτόν τον κόσμο και ξέρω ότι δεν πρόκειται για μια αληθινή απεικόνιση», πρόσθεσε ο ηθοποιός.