Η Κατερίνα Καινούργιου δεν θα πήγαινε τα παιδιά της στο Pride

27/06/2024
από
Τις ομοτρανσφοβικές δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου σχολίασε για ακόμη μια φορά η Κατερίνα Καινούργιου, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι συμφωνεί με κάποιες από αυτές.

Σε ένα ακόμη ομοφοβικό παραλήρημα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υποστήριξε ότι θα απαγορευτούν τα EuroPride, εάν το ακροδεξιό κόμμα γίνει κυβέρνηση. Επίσης, τόνισε ότι «είναι προστυχιά να βλασφημείς εικόνες», καθώς και το ότι δεν είναι πρόοδος ο τρόπος έκφρασης των ατόμων στα Pride.

«Μπορείτε να λέτε σε λίγο πρόοδος ότι είναι ο κανιβαλισμός», κατέληξε ο ακροδεξιός πολιτικός.

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις, η παρουσιάστρια του Alpha Κατερίνα Καινούργιου, ανέφερε ότι συμφωνεί με κάποια από τα επιχειρήματα που εξέφρασε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Συγκεκριμένα είπε: «Υπάρχουν πράγματα στα οποία  συμφωνώ σε αυτά που ακούσαμε, σε αυτά που είπε για τις εικόνες και τη βλασφημία, συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Υπάρχουν πράγματα που διαφωνώ. Δηλαδή, συγκρίνει και βάζει στο ίδιο καλάθι τον κανιβαλισμό με τη σεξουαλική επιλογή κάποιου. Εμένα αυτό δεν μου άρεσε. Τώρα για το ότι κάποια πράγματα δεν είναι καλαίσθητα επίσης συμφωνώ».

Απαντώντας στον Γιάννη Πουλόπουλο, ο οποίος υπογράμμισε ότι «η καλαισθησία είναι υποκειμενική», η παρουσιάστρια ενημέρωσε το κοινό της ότι δεν θα πήγαινε τα παιδιά της σε μικρή ηλικία στο Pride.

«Εγώ που ξέρεις ότι δεν έχω κανένα θέμα και μακάρι να γίνω μανούλα, θα εξηγώ στα παιδάκια μου από μικρά τι σημαίνει αυτό, αλλά δεν ξέρω αν εύκολα θα τα πήγαινα σε μικρή ηλικία σε ένα γκέι pride έτσι όπως βλέπω αυτές τις εικόνες. Το παιδί θέλει να εξοικειωθεί λίγο. Εσύ (σ.σ. στον Γιάννη Πουλόπουλο) έχεις μιλήσει ανοιχτά, δεν θα πήγαινες ποτέ να κάνεις αυτό εκεί» δήλωσε συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου.
Δες και αυτό!