Η Jojo Siwa μιλάει για το coming out της και τους fans που έχασε

149
Όπως αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του podcast της, η νεαρή σταρ Jojo Siwa δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για το αν θα έχανε fans μετά το coming out της ως ΛΟΑΤΚΙ+ άτομο.

Στο πρώτο επεισόδιο του νέου της podcast, Jojo Siwa Now, η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τη στιγμή που αποφάσισε να κάνει δημόσιο coming out ως κουήρ στους fans της.

Η Siwa, 20 ετών, έκανε coming out ως γκέι τον Ιανουάριου του 2021, ενώ αργότερα είπε ότι της ταιριάζει καλύτερα η κουήρ ή η πανσέξουαλ ταυτότητα.

Η σταρ της ποπ, η οποία είναι γνωστή για τις λαμπερές της εμφανίσεις, με τις μεγάλες γυαλιστερές κορδέλες, είπε ότι «έχασε πολλά» όταν έκανε πρώτη φορά coming out δημόσια, αλλά ότι δεν το άφησε να την επηρεάσει.

«Έλαβα πολλά θετικά μηνύματα και αγάπη…αλλά υπήρχε και έντονη αρνητικότητα. Έχασα πολλά», είπε στους ακροατές.

«Δεν με ενδιέφερε, και ακόμα δεν ενδιαφέρομαι για αυτά τα πράγματα, αλλά και για τους ανθρώπους και fans που έχασα, γιατί αυτός είναι ο πραγματικός εαυτός».

Η Siwa συνέχισε λέγοντας ότι έχτισε ένα όνομα με το να είναι αληθινή, και πάντα σχεδίαζε να είναι αυθεντική. Έτσι, δεν θέλει να έχει στον κύκλο της ανθρώπους που δεν την θαυμάζουν εξαιτίας της σεξουαλικής της ταυτότητας.

JoJo Siwa

«Αν δεν σας άρεσα επειδή [τη μια μέρα] ήμουν στρέιτ και [την επόμενη μέρα] ήμουν γκέι, τότε δεν έπρεπε να σας αρέσω έτσι κι αλλιώς.

«Απλά προσπαθώ να είμαι πραγματικά αυθεντική, να είμαι πραγματικά αυτή που είμαι», είπε συγκεκριμένα.

Η Siwa δήλωσε ότι, πριν κάνει το coming out της, «δεν σκέφτηκε καθόλου» τις αντιδράσεις που μπορεί να αντιμετώπιζε. Πάντα ήθελε να είναι αληθινή με τον εαυτό της και απλά να αφήσει τον υπόλοιπο κόσμο να ασχοληθεί με αυτό.

«Μιλούσα στο τηλέφωνο με την κοπέλα που είχα τότε, και της είπα “Νομίζω ότι θέλω να κάνω coming out στον κόσμο”», μοιράστηκε.

«Δημοσίευσα αυτή τη φωτογραφία και έτσι το επιβεβαίωσα… Δεν έκανα δεύτερες σκέψεις».

Η Siwa ήταν μόλις 17 ετών όταν έκανε δημόσια coming out, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο Instagram Story της, στην οποία φορούσε ένα μπλουζάκι που έγραφε: «Best. Gay. Cousin. Ever».