Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία του νέου πρωθυπουργού του Καναδά, Justin Trudeau, με την οικογένεια του ανοιχτά gay βουλευτή Scott Brison.

Αρκετοί θεωρούν πως με αυτόν τον τρόπο η νέα κυβέρνηση θέλει να δείξει ότι πρόκειται να είναι πιο ανοιχτόμυαλη σχετικά με τα LGBT ζητήματα.

Η φωτογραφία ανέβηκε από τον Βrison, με πλήθος κόσμου να σχολιάζει θετικά.

“Λίγες χώρες στον κόσμο είναι τόσο ανοιχτές…”

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!