Πριν από ένα χρόνο, το βίντεο με την ομιλία (κατά της ομοφοβίας) της drag queen Panti Bliss έγινε viral, αναδεικνύοντας την ίδια σε σημαντική προσωπικότητα της Ιρλανδίας.

Έναν χρόνο αργότερα και η Panti, κατά τη διάρκεια του TedX στο Δουβλίνο, τα λέει έξω από τα δόντια.

“Είμαι 45 ετών και δεν έχω ποτέ κρατηθεί δημόσια χεράκι χεράκι με έναν εραστή μου.

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς μπορείτε να φανταστείτε πως θα μπορούσε να είναι αυτό. Φυσικά αυτό είναι κάτι μικρό, έτσι δεν είναι; Δεν είναι ότι δεν το θέλαμε, απλώς ποτέ κανείς δεν αισθανόταν άνετα να το κάνει.

Κάθε μέρα ζηλεύω τα straight άτομα, εξ αιτίας αυτής της μικρής έκφρασης οικειότητας που ποτέ δεν έγινε κτήμα μου…”

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!