Δεν ξέρω αν το πάρτι του www.oikotimes.com στα γραφεία του περιοδικού Antivirus, έφερε γούρι στην Έλενα, αλλά σήμερα ακούστηκε μια σημαντική πληροφορία για τη νικήτρια της Eurovision 2005 και την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2017.

Στην εκπομπή “Το Πρωϊνό” του ΑΝΤ1, παρουσιάστηκε μια συνέντευξη της Έλενας, στην οποία αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους έκανε χρόνια να επισκεφθεί τη Σουηδία, εξηγώντας πως είχε μαζέψει πολύ θυμό μέσα της γιατί όταν πέθανε ο πατέρας της, το ασθενοφόρο άργησε πολύ, κάτι που οδήγησε την οικογένειά της να μηνύσει το Σουηδικό κράτος. Παρότι έχασαν τη δίκη και με αρκετή δουλειά πάνω σε αυτό, επέστρεψε στη Σουηδία και με την επανεμφάνισή της στο Melodifestivalen 2012 αρχικά, ως guest και το 2014 ως συμμετέχουσα στην εθνική επιλογή για τη Eurovision, οι πόρτες άνοιξαν και πάλι.

Τελειώνοντας το βίντεο, ο Θέμης Γεωργαντάς πέταξε τη βόμβα: η Έλενα θέλει να ξαναπάει στη Eurovision και ήδη κάνει συζητήσεις. Η ερώτηση της Φαίη Σκορδά βέβαια ήταν όλα τα λεφτά: Ο Τσακνής τι λέει; και φυσικά έπεσαν γέλια στο πάνελ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που παίρνουν φωτιά οι φήμες για την Έλενα και τη Eurovision καθώς αρχές Αυγούστου είχε πει η ίδια στο Θέμη Γεωργαντά και την εκπομπή του στο MAD TV, OK, πως η ιστορία Eurovision δεν έχει τελειώσει για αυτήν.

Να θυμήσουμε ότι η Έλενα κέρδισε τη Eurovision το 2005 στο Κίεβο. Να θυμήσουμε πως το 2017 ο διαγωνισμός θα γίνει και πάλι στο Κίεβο. Απλά μαθηματικά λοιπόν!

Το ερώτημα τώρα είναι εάν τυχόν συμμετοχή της Έλενας στη Eurovision θα συνδυαστεί με την άλλη φήμη που επικρατεί στους δημοσιογραφικούς κύκλους: Θα την αναλάβουν συνθετικά και χορογραφικά ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Φωκάς Ευαγγελινός αντίστοιχα; Σε λίγο καιρό θα μάθουμε. Μην ξεχνάτε πως με πρόεδρο της ΕΡΤ τον Διονύση Τσακνή όλες οι ανατροπές είναι πιθανές!