Από εχθές η γνωστη αμερικανική εταιρεία αθλητικών ειδών “Converse” κυκλοφόρησε τη νέα σειρά “Pride” παπουτσιών της. Με κεντρικό σύνθημα “Pride to be” η νέα collection έχει ως στόχο να τιμήσει το LGBT κίνημα.

Όπως δηλώσε και η ίδια η εταιρεία:

“Kάθε σταυροφορία που γίνεται στους δρόμους τόσο δυναμικά και με τόσο πάθος όσο αυτή (του Pride), χρειάζεται οπωσδήποτε αθλητικά παπούτσια για να ταιριάζουν με την περίσταση.  Εμείς ευτυχώς το τηρούμε.  Κάθε βήμα που κάνουμε μας φέρνει πιο κοντά στην καθολική ανοχή και την ισότητα. Αυτά τα Chuck Tailor πάνινα παπούτσια είναι μέρος της Converse Quick Strike, μια περιορισμένη έκδοση που γιορτάζει τη δεξιοτεχνία, την αυθεντικότητα και τη συνεργασία στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο…”

Θα τα βρείτε εδώ

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!