Η Άννα Φόνσου μας υπενθυμίζει ότι είναι ομοφοβική

368
Με μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η Άννα Φόνσου μας ξαναθύμισε ότι δεν συμφωνεί με την τεκνοθεσία από ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια.

Μήνες πριν, η ίδια είχε «επιτρέψει» στα ομόφυλα ζευγάρια να παντρεύονται, βάζοντας το όριο όμως στα παιδιά, καθώς μπορεί, όπως είχε πει, να αντιμετωπίσουν δυσκολίες στο σχολείο.

Τώρα – μιας και οι δημοσιογράφοι της εκπομπής θέλησαν να θυμίσουν στον κόσμο, και στα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα φυσικά, τις ομοφοβικές δηλώσεις της ηθοποιού – μας ξανά λέει ότι έχει «μια ευαισθησία με τα παιδιά». Εννοείται ότι για να μην φανεί και πολύ ομοφοβική στα μάτια του κόσμου, εξομολογήθηκε ότι όλοι οι φίλοι της είναι γκέι!

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν με ενδιαφέρει να παντρεύονται και να κάνουν και τελετή. Καταρχήν όλοι μου οι φίλοι είναι ομοφυλόφιλοι, δεν έχω τέτοιο θέμα. Αλλά για τα παιδιά έχω μια ευαισθησία. Σκέφτομαι ότι αυτοί έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα μεγαλώσουν καλά, να πάνε σε πολύ καλά σχολεία, από το να ζουν σε μια φτωχή οικογένεια. Όμως έχουν σκεφτεί τι πλήγμα είναι για τα παιδιά στο σχολείο εάν πει κάποιο άλλο παιδί κάτι για εκείνα; Και μετά τα παιδιά θα το έχουν μέσα στο μυαλό τους και δεν θα ξέρουν τι να κάνουν. Είμαι κατά εγώ, μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά δεν το εγκρίνω».